Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

KASTAMONU ( AA ) İhsangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Zühtü Danacı, son beş yıldır belediye başkanlığı döneminde ilçeye birçok hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

07.02.2014 18:10

KASTAMONU ( AA ) - İhsangazi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Zühtü Danacı, son beş yıldır belediye başkanlığı döneminde ilçeye birçok hizmet vermeye çalıştıklarını söyledi.

Danacı, gazetecilere yaptığı açıklamada, ilçe halkının teveccühü ile hizmetlerine bundan sonra da devam etmek istediğini söyledi.

İktidar partisi olarak ilçeyi geleceğe taşıyacak adımlar attıklarını aktaran Danacı, "Bugüne kadar yapmış olduğumuz projelerimiz ve ilçemize yapmak isteğimiz hizmetlerden çok, doğduğum topraklara bir vefa borcu yolunda ilerlemek için kendimi ilçeme hizmete adadım. Teşkilatım ve siz hemşehrilerimle  omuz omuza gelerek istikrarı sürdüreceğiz. İlçemizi geleceğe taşıyacak yeni adımlar atmak için aday olduğum 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin ilçemize hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu - Kastamonu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement