CHP'nin Diyarbakır Bismil ilçesinden belediye başkan adayı İhsan Arslan, "Partime hizmet etmek ve bölgedeki oylarımızı artırmak amacıyla aday oldum" dedi.
Arslan, CHP Eskişehir İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında Bismil ilçesinde doğduğunu ve Eskişehir'de yaşadığını, partisinin isteği üzerine de CHP'den Bismil Belediye Başkan adayı olduğunu söyledi.
"Partime hizmet etmek ve bölgedeki oylarımızı arttırmak amacıyla aday oldum" diyen Arslan, şöyle konuştu:
"Siyasete babamın Bismil'de belediye başkanlığı yaptığı dönemde başladım. Çeşitli nedenlerle Eskişehir'e göç etmek zorunda kaldık ve buraya yerleştik. Eğer seçimi kazanır ve Bismil Belediye Başkanı olursam saygı duyduğum ve hizmetlerini hayranlıkla izlediğim Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i örnek alacağım. Eskişehir'de beni tanıyan, seven insanlardan, dostlarımdan, arkadaşlarımdan CHP'ye destek olmalarını ve oy vermelerini istiyorum."
Önceki yıllarda DSP'nin Diyarbakır il ve ilçe teşkilatında görev alan ve 2010 yılında CHP'ye üye olan Arslan, evli ve 3 çocuk babasıdır. - Eskişehir
Son Dakika › Yerel › Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.