AK Partili Baybatur: Belediyecilik AK Parti'nin İşidir - Son Dakika
Son Dakika Logo

AK Partili Baybatur: Belediyecilik AK Parti'nin İşidir

AK Partili Baybatur: Belediyecilik AK Parti\'nin İşidir
27.02.2014 19:14  Güncelleme: 19:21

AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, "Belediyecilik AK Parti'nin işidir, Tanrıverdi de işinin ehlidir." dedi.

AK Parti İl Başkanı Murat Baybatur, "Belediyecilik AK Parti'nin işidir, Tanrıverdi de işinin ehlidir" dedi.

Murat Baybatur, parti binasında düzenlenen toplantıda, Büyükşehir Belediye Başkan adayları Hüseyin Tanrıverdi'nin, belediyecilik konusunda engin deneyim ve tecrübeye sahip olduğunu söyledi.

"Belediyecilik AK Parti'nin işidir, Tanrıverdi de işinin ehlidir" diyen Baybatur, şöyle konuştu:

"Manisalının talep ve isteklerini bilen Tanrıverdi, dünyanın cazibe merkezi haline getirecek projeleri Manisa'ya kazandıracak engin bilgi ve deneyime sahiptir. Biz her ne olursa olsun, rehavete kapılmayacağız. Daha çok çalışacağız. Her gün çalışmamızın üzerine daha çok koyarak çalışacağız. Çalışacağız çünkü Manisa'ya hizmet borcumuz var, Başbakanımızın dediği gibi vefa borcumuz var."

Hüseyin Tanrıverdi de milletin, AK Parti'nin verdiği sözü tuttuğunu bildiğini ifade ederek, "Seçimleri kazacağız diye rehavet içinde olmamalıyız. Gece gündüz çalışacağız. 12 yıldır milletvekilliğini yaptığım Manisa'ya belediye başkanı olarak hizmet vermek, bizim için onurdur, gururdur. Milletimiz bizi tercih ediyorsa biz de milletimize verdiğimiz sözü tutmak zorundayız. Biz, milletin partisiyiz" diye konuştu. - Manisa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Partili Baybatur: Belediyecilik AK Parti'nin İşidir - Son Dakika


Advertisement