Saruhanlı Belediye Başkanı Yaralı'nın Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Saruhanlı Belediye Başkanı Yaralı'nın Açıklaması

Saruhanlı Belediye Başkanı Yaralı, "Gençlere yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecek" dedi.

28.02.2014 16:07  Güncelleme: 13:05

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, gençlere yönelik hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Yaralı, Halitpaşa beldesinden ilçeye gelen gençlere, sosyal ve sportif alanda hayata geçirilen bazı tesisleri gezdirerek hizmetlerini anlattı.

Tesisleri dolaştıktan sonra gençlere hitap eden Yaralı, "Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve onları daha sağlıklı bir hayata hazırlamak için kültür merkezi, sosyal aktivite merkezi, kapalı ve açık spor alanları, yüzme havuzları, tenis kortları yaptık, tiyatro ve festivaller düzenledik. Büyükşehir Yasası ile beraber oluşan bu yeni süreçte tekrar bize görev verilmesi halinde ilçe merkezi ile mahalleye dönüşecek köy ve beldelerimizde gençlere yönelik hizmetlerimiz artarak devam edecek" diye konuştu.

Yaralı 10 yıllık görev süresinde gençlerin sesine her zaman kulak verdiğini, talep ve isteklerini fazlasıyla yerine getirdiklerine inandığını belirtti.

- Çelik, projelerini tanıttı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Yunus Emre ilçesi belediye başkan adayı Haşim Çelik projelerini tanıttı.

Çelik, Manisa'da bir kafede gerçekleştirilen toplantıda yaptığı konuşmada, temiz toplum sloganıyla yola çıktığını kaydetti.

Hukukun üstünlüğüne herkesin inanması gerektiğini vurgulayan Çelik, "Seçimleri kazandığım zaman aile merkezleri ve teknoloji bilişim merkezleri oluşturacağım. Yoksulluk ve yolsuzluğun olmayacağı bir siyaset yapacağım" diye konuştu.

Toplantıya BBP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yaşar Biçinci ve partiler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Saruhanlı Belediye Başkanı Yaralı'nın Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement