Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yerel Seçimlere Doğru

17.03.2014 14:01

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, seçim çalışmalarını il genelinde yaptığı mitinglerle sürdürüyor.

CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş, seçim çalışmalarını il genelinde yaptığı mitinglerle sürdürüyor.

Savaş, Antakya'da Kuyulu ve Fevzi Çakmak mahallelerinde düzenlediği mitinglerde yaptığı konuşmada, Hatay'ı alt ve üst yapısıyla modern ve yaşanabilir bir kent olma kimliğine kavuşturma planlarının uygulanmaya hazır bir şekilde 30 Mart'ı beklediğini belirtti.

Hatay'ın vergi ödeme listesinde 7'nci, hizmet alma listesinde ise 54'üncü olduğunu vurgulayan Savaş, kenti bu hale getiren zihniyetten sandıkta hesap sorulacağını kaydetti.

Savaş, Hatay'ı yönetecek başkanın birleştirici, vizyon sahibi ve geçmişinde bıraktığı izlerle tam bir hizmet adamı olması gerektiğini belirtti. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika


Advertisement