Yerel Tarım ve Gıda Ürünlerine Standart Gelecek - Son Dakika
Yerel

Yerel Tarım ve Gıda Ürünlerine Standart Gelecek

Yerel Tarım ve Gıda Ürünlerine Standart Gelecek

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Antalya İl Koordinatörlüğü'ne atanan Hüseyin Özdamar, TSE Antalya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Kaya Kars ile birlikte Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti.

04.01.2012 15:00

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Antalya İl Koordinatörlüğü'ne atanan Hüseyin Özdamar, TSE Antalya Personel ve Sistem Belgelendirme Müdürü Kaya Kars ile birlikte Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır'ı ziyaret etti. TSE'nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyleyen Ali Çandır, Hüseyin Özdamar'a görevinde başarılar diledi. Çandır, ATB'nin çalışmalarını anlatırken, bu yıl üçüncüsü yapılacak Yöresel Ürünler Fuarı hakkında TSE yetkililerine bilgi verdi. Çandır, yerel tarım ve gıda ürünlerine belirli bir standart getirilmesinin de önemine dikkat çekti. Kurumlar arası işbirliğinin önemini vurgulayan Çandır, yerel tarım ve gıda ürünlerine belirli bir standart getirilmesi konusunda TSE ile birlikte çalışabileceklerini bildirdi.

Hüseyin Özdamar, TSE'nin çalışmaları hakkında Ali Çandır'a bilgi verirken, "TSE, yaşamın her alanında var. TSE kalitelendirme sistemiyle her alana standart getiriyor. Bu vatandaşın aldığı hizmet ve ürünün kaliteli olmasını sağlıyor" dedi. Hüseyin Özdamar, yerel ürünlere belirli bir standart getirmenin önemini vurgulayarak, TSE'nin yerel tarım ve gıda ürünlerine standart getirilmesi konusunda ATB ile ortak çalışabileceğini söyledi. Ziyarette, yerel tarım ve gıda ürünlerine standart getirilmesine yönelik projeler hazırlanması için görüş birliğine varıldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerel Tarım ve Gıda Ürünlerine Standart Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement