Yerköy'de Hami-Yet Projesi Kapsamında Kermes Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Yerköy'de Hami-Yet Projesi Kapsamında Kermes Düzenlendi

Yerköy\'de Hami-Yet Projesi Kapsamında Kermes Düzenlendi

Yozgat Valiliği tarafından hayata geçirilen Koruyucu Yetim Destek Projesi (Hami-Yet) kapsamında, Yerköy İlçe Kaymakamlığı kermes organize edildi.

24.04.2013 15:38

Yozgat Valiliği tarafından hayata geçirilen Koruyucu Yetim Destek Projesi (Hami-Yet) kapsamında, Yerköy İlçe Kaymakamlığı kermes organize edildi.

Yerköy Kaymakamlığınca yürütülen Hami-Yet Projesi kapsamında Yerköy Haşim Kılıç Mahallesinde Kermes düzenlendi. Eşini kaybetmiş anneler ve onların çocuklarının her türlü sorun ve sıkıntılarının giderilmesi, destek verilmesi için Yerköy'de 3 gün sürecek kermes düzenlediklerini ifade eden Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Kermesten elde edilecek gelirin Hami-Yet projesi kapsamında bulunan ailelere harcanacağını söyledi.

Gale, "Hami-Yet proje kapsamında anne ve çocuklara psikososyal destek ve eğitim desteğinin yanı sıra, her türlü ekonomik destek, sosyal ve kültürel faaliyetler olmak üzere bir dizi sürdürülebilir ve süreklilik arz eden faaliyetler sunulmaktadır. Hami-Yet projesi kapsamında kermes düzenlemiş bulunmaktayız. Projede, merhamet ve acıma duygusuna yer vermeden, şefkate dayalı faaliyetler yer almaktadır. Bizler projenin başında olduğu gibi sonuna kadarda, Hami-Yet projesindeki ailelerimiz desteklerimizi esirgemeyeceğiz" dedi.

Kermes'in açılışına, Yerköy İlçe Kaymakamı Bayram Gale'nin yanı sıra, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, Çiçekdağı Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Enis Behiç Yaşlı, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları ve çok sayıda vatandaş katıldı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy'de Hami-Yet Projesi Kapsamında Kermes Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement