Yeşilay Bursa Şubesi, bağımlılıkları bırak çağrısında bulundu - Son Dakika
Yerel

Yeşilay Bursa Şubesi, bağımlılıkları bırak çağrısında bulundu

Yeşilay Bursa Şubesi, bağımlılıkları bırak çağrısında bulundu

Yeşilay Bursa Şubesi, Yeşilay Haftası'nın ilk gününde bağımlılıkları bırak çağrısında bulundu. Stant açan şube üyeleri, alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarına dikkat çekerek, bireylere ücretsiz tedavi hizmeti sunduklarını belirtti.

01.03.2024 15:44  Güncelleme: 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeşilay Bursa Şubesi Yeşilay haftasının ilk günü bağımlılıkları bırak çağrısında bulundu. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda stant açan Yeşilay Bursa Şubesi üyeleri "Alkol, tütün, madde, kumar ve teknoloji bağımlılıklarına bırakabilirsin" dedi.

Açılan standın yanında yaşları 8 ila 15 arasında değişen çocuklar mehter marşı çaldı. Yapılan resimler ise farkındalığa dikkat çekti. Kurulan standın 1-7 Mart Yeşilay Haftası boyunca açık kalacağı öğrenildi.

Yeşilay Haftası nedeniyle açıklamada bulunan Yeşilay Bursa Şubesi Başkanı Suat Arvas, "Bağımlılıkla mücadele alanında lider bir kuruluş olarak, gönüllülerimiz ve profesyonel gönüllülerimizle birlikte mücadelemize güç katmaya devam ediyoruz. Ülkemizin her ilinde Yeşilay Danışmanlık merkezlerimizle on binlerce kişiye ulaşıyoruz. 81 il ve KKTC'de kurulan 107 Yeşilay Danışmanlık Merkeziyle (YEDAM), alkol, tütün, madde, kumar ve yoğun teknoloji kullanımı gibi zararlı alışkanlıklarını aşmak isteyen bireylere tamamen ücretsiz ayaktan tedavi hizmeti veriyoruz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilay Bursa Şubesi, bağımlılıkları bırak çağrısında bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement