Yeşilçam Şarkıları Kocaeli'de Yaşıyor - Son Dakika
Yerel

Yeşilçam Şarkıları Kocaeli'de Yaşıyor

Yeşilçam Şarkıları Kocaeli\'de Yaşıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sanat kuruluşları arasında yer alan Belediye Konservatuarı, kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Yeşilçam Film Şarkıları” konseri düzenledi.

20.04.2014 14:18

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin en önemli sanat kuruluşları arasında yer alan Belediye Konservatuarı, kültür sanat etkinlikleri kapsamında "Yeşilçam Film Şarkıları" konseri düzenledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı'nca Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Konseri vatandaşlarla birlikte Kültür Sosyal İşleri Daire Başkanı Ali Yeşildal ile Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek de izledi. Konservatuar eğitmenlerinden Tuğçe Ocaktar ve Neşe Sarısözen Adalı seslendirdikleri birbirinden güzel Yeşilçam şarkılarıyla izleyenlere nostalji keyfi yaşattı.

Konservatuar eğitmenlerinin seslendirdiği Türk sinemasının unutulmaz film şarkılarına, izleyenler de zaman zaman eşlik etti. Konser sonunda izleyenler sanatçıları dakikalarca süren alkışlarıyla ödüllendirdi. Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanı Ali Yeşildal ve Yazı İşleri Kararlar Dairesi Başkanı İsmail Civelek sanatçılara çiçek vererek, başarılı konseri tebrik etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilçam Şarkıları Kocaeli'de Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement