Yeşiltepe Beldesi'nde Kilitli Taş Çalışması - Son Dakika
Yerel

Yeşiltepe Beldesi'nde Kilitli Taş Çalışması

Yeşiltepe Beldesi\'nde Kilitli Taş Çalışması

Aksaray’ın merkeze bağlı Yeşiltepe beldesinde geçen yıllarda yapılan 85 bin metrekarelik kilitli taş çalışmasının devamı olan 40 bin metrekarelik kilitli taş çalışması belediye tarafından başlatıldı.

23.06.2016 15:08

Aksaray'ın merkeze bağlı Yeşiltepe beldesinde geçen yıllarda yapılan 85 bin metrekarelik kilitli taş çalışmasının devamı olan 40 bin metrekarelik kilitli taş çalışması belediye tarafından başlatıldı.

Yeşiltepe beldesinin yüzde 80'lik bölümünün tamamlanacağı 40 bin metrekarelik kilitli taş çalışmasına çok sayıda personel katılırken, Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı Tahsin Çelik çalışmalara hız kesmeden devam edeceğini söyledi. Yeşillendirme çalışmalarına da önem verdiklerini belirten Başkan Çelik, kilitli taş çalışmasının da en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti. Yeşiltepe'nin hizmetin en iyisine, en kalitelisine layık olduğunu vurgulayan Başkan Çelik, amaçlarının da en iyi hizmeti belde halkına verebilmek olduğunu söyledi. Yeşiltepe halkı da yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşiltepe Beldesi'nde Kilitli Taş Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement