Yeşilyurt'ta 'Halk Günü' memnuniyeti - Son Dakika
Yerel

Yeşilyurt'ta 'Halk Günü' memnuniyeti

Yeşilyurt\'ta \'Halk Günü\' memnuniyeti

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, her hafta Cuma günü düzenlediği 'Halk Günü' görüşmelerinde vatandaşların talep ve isteklerini dinliyor.

25.11.2022 14:38  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, her hafta Cuma günü düzenlediği 'Halk Günü' görüşmelerinde vatandaşların talep ve isteklerini dinliyor.

Yeşilyurt'u 'çözüm odaklı ve katılımcı belediyecilik' anlayışıyla yönetmeye büyük bir önem verdiği bildirilen Çınar, her hafta Cuma günü öğlen saatlerinde Yeşilyurt Belediyesi Emanet Çarşı Toplantı Salonunda bir araya geldiği vatandaşların taleplerini bire bir öğreniyor. Vatandaşlarla tek tek görüşen Çınar, iletilen taleplerin çözüme kavuşması için ilgili birim müdürlüklerine talimatlar vererek, taleplerin kısa sürede çözüme kavuşmasını sağlıyor. Vatandaşlarla doğrudan yapılan görüşmelerin, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasında etkili olduğuna dikkat çeken Çınar, şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyenin kapılarının vatandaşlara her zaman açık olduğunu söyledi.

Vatandaşlarla doğrudan iletişime büyük bir önem verdiklerini ifade eden Çınar, "Çözüm odaklı ve katılımcı belediyecilik anlayışımızın gerekliliklerini yerine getirmek için vatandaşlarımızla sık sık bir araya geliyoruz. Birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun üst seviyede olduğu ilçemizi vatandaşlarımızla birlikte yönetiyoruz. Bu güzel birliktelik sayesinde Yeşilyurt'umuz hızla gelişiyor ve geleceğe artık daha umutla bakıyor. Biz tüm vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve mutluluğu için çalışıyoruz. Her hafta Cuma günü Emanet Çarşımızda bir araya geldiğimiz 7'den 70'e tüm hemşehrilerimizin talep ve isteklerini bire bir dinleyerek, sorunlara hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyoruz. Belediyemizle ilgili sorunların çözüme kavuşması için gerekli talimatları veriyoruz, bununla birlikte farklı kamu ve kurumlara yönelik talepleri de not alarak ilgili yerlere iletiyoruz. 'Halk Günü' görüşmelerimizle birlikte hemşehrilerimizin dertlerine ortak, sıkıntılarına çare olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da bu görüşmelerden memnuniyetle ayrılması bizleri sevindiriyor. Onların yüzü gülerse bizim de yüzümüz gülüyor. Vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Vatandaşlar da taleplerinin hızla bir şekilde çözüme kavuşmasını sağlayan 'Halk Günü' görüşmelerinden büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Çınar'a teşekkürlerini sundu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeşilyurt'ta 'Halk Günü' memnuniyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement