Yetiştirme Yurdundaki Çocuklar Baydemir ile Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Yetiştirme Yurdundaki Çocuklar Baydemir ile Bir Araya Geldi

Diyarbakır Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret ederek taleplerde bulundu.

12.01.2012 16:01

Diyarbakır Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu'nda kalan çocuklar, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret ederek taleplerde bulundu.

Diyarbakır Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdu Müdürü Bahri Erdemir ve Müdür Yardımcısı Hülya Yaşlı yurtta kalan çocuklarla birlikte Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret etti. Çevre Koruma Daire Başkanı Samet Uçaman ile birlikte konuklarını karşılayan Baydemir'e çocuklar çiçek verdi. Baydemir, Ertekin ve Yaşlı'ya çok kutsal bir alanda görev yaptıklarını belirterek, "Sevabınız olduğu kadar beni bağışlayın ama vebaliniz de çok büyük. Manevi hazzı olan bu ortam herkese nasip olabilecek bir

alan değil. Onun için gece gündüz çalışmak lazım" dedi. Önemli olanın oradaki çocukların geleceği olduğunu ifade eden Baydemir, "Doğru bir performans ve doğru bir ilgi ile çocuklarımızı yarının mühendisi, doktoru olarak görebiliriz" diye konuştu.

Çocukların kendi çocuklarından farkının olmadığını dile getiren Baydemir yurttaki idarecilerin, hizmet yürütenlerin de fark görmemesi gerektiğini kaydetti. Baydemir, "Kendi çocuklarımız için nasıl kaygılanıyor ve üzerlerine titriyorsak aynı hassasiyetimizi bu çocuklarımız için de göstermeliyiz" ifadelerini kullandı.

Ziyaretin ardından Baydemir, çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yetiştirme Yurdundaki Çocuklar Baydemir ile Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement