Yığılca Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Verdi - Son Dakika
Yerel

Yığılca Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Verdi

Yığılca Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Verdi

Düzce’nin Yığılca İlçesi Belediyesi tarafından ilçe merkezinde şehit yakınları ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

18.06.2016 12:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce'nin Yığılca İlçesi Belediyesi tarafından ilçe merkezinde şehit yakınları ve gaziler için iftar programı düzenlendi.

Yığılca Belediyesi tarafından ilçe merkezinde düzenlenen iftar programına AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Yığılca Kaymakamı Furkan Sancuktutar, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, İş Adamı Ali Ağaoğlu ile siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri, gaziler ve ailelerinin yanı sıra yaklaşık 700 kadar vatandaş katıldı. Mısırlı Hafız Muhammed Recep'in güzel sesi ile Kur'an-ı Kerim okunması ile başlayan iftar programında akşam ezanı ile birlikte oruçlar açıldı. İftara katılan İş adamı Ali Ağaoğlu Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ile birlikte masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

İftar programında konuşan İş adamı Ali Ağaoğlu Yığılca ilçesinde dünyanın en çevreci çimento fabrikasını kuracaklarını söyledi. Yığılca'ya ilçeye yapacakları yatırım nedeniyle geldiğini dile getiren Ağaoğlu, kendisinin Of'lu olduğunu ve Yığılca'nın da doğal güzellikleri ile kendi memleketine çok benzediğini, bu nedenle de sevdiğini dile getirdi. Ağaoğlu konuşmasında ilçeye kuracağı çimento fabrikasında çalışacakların tamamının Yığılca halkından seçileceğini belirterek, bu şekilde ilçede yaşanan istihdam sorununun çözümüne de katkıları olacağını anlattı.

İftar davetine katılanlara teşekkür eden Yığılca Belediye Başkanı Muzaffer Yiğit ise her yıl eksiklerini daha da düzelterek, daha güzel programlar yapmaya çalıştıklarını söyledi. Yiğit konuşmasında "Memleketimiz zor dönemden geçiyor. Şehitlerimiz ve gazilerimiz oluyor. Onları unutmamak için bu yılki iftarımızın adına 'Şehit Yakınları ve Gaziler' iftarı koyduk. Bu iftarın düzenlenmesinde özellikle finans konusunda destek olan Sayın Ali Ağaoğlu'na huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İnşallah bu akşamki iftarımıza katılan Yığılca halkımızın tamamı mutlu olmuşlardır diye düşünüyorum. Hatamız ve eksiğimiz olabilir. Her geçen yıl eksiklerimizi gidermek için gayret ediyoruz. Hatalarımızın affını diliyorum" dedi.

Yığılca Kaymakamı Furkan Sancuktutar ve AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir'de yaptıkları konuşmalarda ülkede yaşanan terör olaylarına değinerek, hiç kimsenin vatanı bölmeye gücünün yetmeyeceği mesajlarını verdi.

Yapılan konuşmalarından ardından sahne alan İlahi Sanatçısı Sedat Uçan "Yakma ya Rabbi, Şehirler Ölmez, Annem" ilahilerini seslendirdi. Gece yapılan semazen gösterisi ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yığılca Belediyesi Şehit Yakınları ve Gaziler İçin İftar Verdi - Son Dakika


Advertisement