Yıldırım Belediyesi'nden Toplu Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Yıldırım Belediyesi'nden Toplu Sünnet Şöleni

Yıldırım Belediyesi\'nden Toplu Sünnet Şöleni

Yıldırım Belediyesi ile Sıracevizler ve Beyazıt muhtarlıkları tarafından tertiplenen sünnet şöleninde 140 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

10.07.2012 13:34

Yıldırım Belediyesi ile Sıracevizler ve Beyazıt muhtarlıkları tarafından tertiplenen sünnet şöleninde 140 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Sıracevizler Camii bahçesinde düzenlenen sünnet şölenine AK Parti Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Karadağ, AK Partı İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldırım AK Parti İlçe Başkanı Hüdayi Yazıcı, Bal Göç Genel Başkanı Doç. Dr. Yüksel Özkan ile çok sayıda muhtar ve sünnet çocuklarının aileleri katıldı. Sıracevizler Muhtarı Vasfi Güler, geleneksel olarak düzenledikleri sünnet şöleninde desteklerinde ötürü Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e teşekkür etti.

Sıracevizler Mahallesi'ndeki toplu sünnetin ardından Beyazıt Mahallesi'nde yapılan şölende konuşan Başkan Keskin, bütün Yıldırımlılara kapılarının açık olduğunu söyledi.

Şölene katılan Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İl Başkanı Sedat Yalçın, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin ve davetliler, sünnet çocuklarını ve ailelerini tek tek gezerek hediye verdi. Beyazıt Mahallesi Muhtarı Süleyman Atış, Bereket Camii Derneği'nin de desteği ile yapılan sünnet şöleninin önümüzdeki yıllarda da devam edeceğini söyledi.

(MŞ)

10.07.2012 13: 14: 30

TSI

NNNN - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım Belediyesi'nden Toplu Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement