Yıldırım'da 'Kaynana' Komedisi - Son Dakika
Yerel

Yıldırım'da 'Kaynana' Komedisi

Yıldırım\'da \'Kaynana\' Komedisi

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Kaynanam Nasıl Kudurdu’ adlı oyununu Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi’nde sahnelemeye başladı.

19.12.2013 16:36

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı oyununu Yıldırım Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezi'nde sahnelemeye başladı.

Şehir Tiyatrosu, 5 yıl aradan sonra yeniden Yıldırım'da sanatseverlerle buluştu. Birbirinden özel oyunlarıyla beğeni toplayan Şehir Tiyatrosu, artık her salı akşamı Barış Manço Kültür Merkezi'nde perdelerini açacak. Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın 'Kaynanam Nasıl Kudurdu' adlı eserini Yıldırım'da sahneleyen Şehir Tiyatrosu, geçkin yaşına rağmen bambaşka bir hayatın peşinde sürüklenen dul bir kadının hayatını eğlenceli bir dille anlatıyor. Sanatçılar, sahne performanslarıyla alkış aldı.

Ocak ayından itibaren her hafta farklı bir oyunla Barış Manço Kültür Merkezi'nde sanatseverlerle buluşmayı sürdürecek olan Şehir Tiyatrosu, oyunlarını periyodik olarak, İnegöl, Karacabey, Gemlik ve Mudanya'da da sahnelemeyi planlıyor. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım'da 'Kaynana' Komedisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement