Yıldırım'dan Tunç'a Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Yıldırım'dan Tunç'a Teşekkür

Yıldırım\'dan Tunç\'a Teşekkür

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç’un girişimleri sonucu Bartınspor’a Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı’ndan aktarılan 75 bin TL sonrası Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Tunç’a yardımlarından dolayı teşekkür etti.

25.03.2014 18:36

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'un girişimleri sonucu Bartınspor'a Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı'ndan aktarılan 75 bin TL sonrası Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Tunç'a yardımlarından dolayı teşekkür etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'na bağlı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı'ndan futbol kulüplerine maddi destek verilmeye devam ediyor. Spor Toto Süper Lig isim halkı bedeli olarak Türk futboluna 125 milyon dolar destek veren Bakanlık, iki yıldan beri geleneksel hale getirdiği sezon öncesi Anadolu kulüplerine desteğini bu yıl da sürdürüyor. AK Parti Milletvekili Yılmaz Tunç'un girişimleri sonucu Bartınspor'a Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı'ndan Bartınspor'a 75 bin lira nakdi yardım aktarıldı. Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım Ak Parti Milletvekili Yılmaz Tunç'a yardımlarından dolayı teşekkür etti. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç bir dizi açılış ve ziyaretlerde bulunmak üzere Bartın'a gelmişti. Bakan Kılıç, Ömertepepsi mevkiinde gençlik merkezi açılışı ve olimpik yüzme havuzunun temel atma törenine katılmıştı. Bakan Kılıç yapılan törende yaptığı konuşmasında Bartınspor'a sahip çıkacaklarını belirtmişti. Martı ayı içersin de Bartın'a gelen Ömertepesi mevkiinde Gençlik Merkezi açılışı ve yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu temel törenine katılan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Bartınspor'a maddi destek sözü verdiğini belirten Bartınspor Basın Sözcüsü Murat Yıldırım, "Bakanımız Akif Çağatay Kılıç, hükümet olarak her zaman spora destek olduklarını ve destek olmaya da devam edeceklerini belirtmiş ve Bakan Kılıç Bölgesel Amatör Ligde bulunan Bartınspor'a destek sözü vermişti. Sayın Bakanımız Kılıç verdiği sözü yerine getirerek Bartınspor'a Gençlik Spor Bakanlığı Spor Toto teşkilat Başkanlığından 75 bin lira nakdi yardım aktarıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ın Bartın'a yaptığı ziyarette, Bartınspor için maddi para desteği yapılması girişiminde bulunan Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'a Bartınspor Kulübü olarak teşekkür ediyoruz. Milletvekilimiz Yılmaz Tunç Bartınspor'a maddi destek sağlanması yönünde Ankara'da Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'la görüşerek 75 bin lira nakdi yardımın yapılması için yoğun çaba harcadığı için taktirle karşılıyoruz. Tunç, Bartınspor'un 3. lige çıkma mücadelesinde kulübümüze maddi yönden destek sağlamasını Bartınspor camiası, yönetimi ve Bartınspor taraftarı hiçbir zaman unutmayacaktır. Milletvekilimiz Yılmaz Tunç geçen yıl olduğu gibi bu yılda girişimleri sonucu zor dönemimizde Bartınspor'a para desteği sağlatarak kulübümüze de sahip çıktı. Spor ve sporcuya değer veren ve Bartınspor'un bir an evvel profesyonel lige çıkması yönünde çaba harcayan Milletvekilimiz Yılmaz Tunç'a İl Başkanı Yaşar Arslan'a Belediye Başkan adayı Seyfettin Kalay'a Bartınspor camiası ve yönetimi adına teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yıldırım'dan Tunç'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement