Yıldızeli Esnaf ve Sanatkarlar Odasının olağan genel kurulu yapıldı.
Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan genel kurulda konuşan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Beşir Köksal, oda başkanları ile uyum içerisinde çalıştıklarını ve her zaman sorunların çözümü için gayret gösterdiklerini belirtti.
Görevde bulunduğu 4 yıllık süre içerisinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldızeli Esnaf Odası Başkanı Nurettin Cihangiroğlu ise bazı kesimler tarafından odanın hedef gösterilmeye çalışıldığını dile getirerek, yapılan eleştirilerin haksız olduğunu ve oda olarak üzerlerine düşen görevleri yerine getirdiklerini ifade etti.
Cihangiroğlu, "Yönetim kurulumuz esnaf ve sanatkarlarımıza hizmet vermek için çalışmalarını sürdürmüş, sorunları ile yakından ilgilenerek onlara bundan evvelki yıllarda olduğu gibi son dört yıllık dönemde de kanunlar çerçevesinde tüm yasal haklarını kullanarak çözümler aramıştır. Odamız üstüne düşen görevleri her zaman yerine getirmiş ve Trafik tescilinin ilçemize gelmesinde tek pay sahibi olmuştur. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamaması ve mağdur olmaması için odamızın adını Esnaf ve Sanatkarlar Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak değiştirerek araç plaka basımının artık odamız tarafından yapılmasını sağladık" dedi.
Oyların çoğunluğuna alan mevcut başkan Cihangirlioğlu yeniden başkanlığa seçildi. - SİVAS
Son Dakika › Yerel › Yıldızeli Esnaf Odası Başkanı Cihangirlioğlu Güven Tazeledi - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?