Yılmaz'dan Barış ve Kardeşlik Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Yılmaz'dan Barış ve Kardeşlik Çağrısı

Yılmaz\'dan Barış ve Kardeşlik Çağrısı

Türkiye Demokratik Ofis-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin Şube Başkanı Mehmet Veysi Yılmaz, olaylara değinerek barış ve kardeşlik çağrısı yaptı.

22.10.2014 00:33

Türkiye Demokratik Ofis-Sen Genel Başkan Yardımcısı ve Mardin Şube Başkanı Mehmet Veysi Yılmaz Kobani'de yaşanan olaylara değinerek bir basın açıklaması yaptı. Yaşanan katliamlara değinen Yılmaz olaylara tepki göstererek barış ve kardeşlik çağrısı yaptı.

Ortadoğu coğrafyasında, Dünyanın gözü önünde gerçekleşen vahşete, medeni dünya uzun süre seyirci kaldığına değinen Yılmaz, "Ortadoğu Coğrafyası hiç bu kadar karışmamış Müslüman Halkının kanı bu kadar akıtılmamıştı ve Mazlum Kürt Halkının çocuk yaşlı demeden IŞİD Terör Örgütü barbarları tarafından katledilişini kınıyor ve kabul etmediğimizi belirtmek istiyorum. 21 yüzyılda Medeniyetten ve uygarlıktan bahsetmemiz gereken bir yüzyılda insanlarımızın Suriye'de Kobani'de insanlığın katledildiğini hiçbirimiz kayıtsız kalmamalıyız ve kalamayız, gönlümüz ve dualarımız ordaki toprağını ve onurunu savunan Mazlum Kobani halkıyla" dedi.

Kimsenin bu katliamlara duyarsız kalmaması gerektiğini de vurgulayan Yılmaz, "Nihayetinde Kobani Halkı Ülkemizle olan halkımızla akraba bağları olan insanlar ve bu katliama kimsenin duyarsız kalınmaması gerekir. Ama duyarlılığımızı da gösterirken ülkemizde şiddetten uzak durarak esnafa, evlere, arabalara ve çevreye zarar vermeden Demokratik tepkimizi sorunluluk anlayışı içinde dile getirmeliyiz. Dileriz ki bu günlerde IŞİD Barbar örgütü biran önce Yeryüzünden temizlenir ve Suriye'den gelen Komşularımız kış gelmeden Topraklarına sıcak Yuvalarına bir an önce dönmeleridir ve savaşsız bir dünyada yeryüzünde yaşayan tüm insanların şiddetten, Savaşlardan uzak kalıp huzurlu ve mutluluk içinde yaşamaları en büyük arzumuz ve dileğimizdir" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Yılmaz'dan Barış ve Kardeşlik Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement