YÖK Başkanı Saraç Rektör Savaş'ı Tebrik Etti - Son Dakika
Yerel

YÖK Başkanı Saraç Rektör Savaş'ı Tebrik Etti

YÖK Başkanı Saraç Rektör Savaş\'ı Tebrik Etti

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Sudan’da bulunan Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticiler Eğitim Merkezi’ndeki başarılardan dolayı Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş’ı tebrik etti.

27.11.2015 10:06

Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Sudan'da bulunan Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticiler Eğitim Merkezi'ndeki başarılardan dolayı Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş'ı tebrik etti.

Yükseköğretim Kurumu Başkanı Yekta Saraç ve beraberindeki heyet, Sudan Yükseköğretim ve Bilimsel Araştırmalar Bakanı Sumaya Abu-Kashawa'nın daveti üzerine bu ülkeye ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette Sudan-Türk Mesleki ve Teknik Eğiticiler Eğitim Merkezi'ni de inceleyen YÖK Başkanı Saraç, kurumla ilgili yetkililerden bilgi aldı.

YÖK Başkanı Saraç, Karatekin Üniversitesi'nin kurduğu eğitim merkezi'ndeki başarılardan dolayı Çankrı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş'ı tebrik etti.

Ziyarete ilişkin fotoğrafları Çankırı Karatekin Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Adnan Taha Tuğrul sosyal medya üzerinden paylaştı. - ÇANKIRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel YÖK Başkanı Saraç Rektör Savaş'ı Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement