Yozgat Eczacılar Odasından Soma'ya Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Yozgat Eczacılar Odasından Soma'ya Yardım Kampanyası

Yozgat Eczacılar Odasından Soma\'ya Yardım Kampanyası

Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Hüseyin Alp Doğan, Manisa’nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

15.05.2014 15:35

Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Hüseyin Alp Doğan, Manisa'nın Soma ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Yozgat Eczacı Odası Genel Sekreteri Hüseyin Alp Doğan, 30 bin eczacı güçlerini birleştirerek Soma'da hayatını kaybeden ya da yaralı olarak kurtulan maden işçilerinin ailelerine ulaştırılmak üzere nakdi yardım kampanyası başlattıklarını belirterek, "13 Mayıs günü Manisa Soma'daki kömür ocağında çıkan yangın sonucu vefat eden ve yaralı olarak kurtulan maden işçilerinin ailelerine destek olabilmek, ihtiyaçlarını karşılayabilmelerine bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek adına Türk Eczacıları Birliği öncülüğünde yardım kampanyası başlattık" dedi.

16 Mayıs 2014 Cuma günü itibariyle başlayacak olan yardım kampanyasının 30 Mayıs 2014 tarihine kadar devam edeceğini ifade eden Doğan,"Yardım kampanyasına katkıda bulunmak isteyen eczacı meslektaşlarımız, kendi belirleyecekleri miktarda nakit yardımı Türk Eczacıları Birliğine ulaştıracaklardır. Bizler de Yozgat'ta faaliyet gösteren eczacılar olarak birliğimizin düzenlediği bu kampanyaya gerekli desteği vererek Soma'daki vatandaşlarımızın yanında olduğumuzu göstereceğiz. Bir kez daha, bu yürek yakan olayda vefat eden tüm maden işçilerimize Allah'tan rahmet; ailelerine ve tüm Türkiye'ye sabırlar diliyor, acılarını yürekten paylaştığımızı bilmelerini istiyoruz" diye konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat Eczacılar Odasından Soma'ya Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement