Yozgat'ta Trafik Denetimleri - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Trafik Denetimleri

Yozgat\'ta Trafik Denetimleri

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bayram tatili dolayısıyla denetimlerini artırdı.

12.10.2013 17:08

Yozgat Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bayram tatili dolayısıyla denetimlerini artırdı.

Yozgat- Sivas ve Yozgat-Ankara karayolunu kullanan araçları durduran trafik ekipleri, sürücülerin kısa süreli dinlenmelerini sağlayarak, broşür dağıtıyor ve çeşitli ikramlarda bulunuyor.

Bölge Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Süleyman Tuğrul, burada yaptığı açıklamada, Yozgat'ın doğuyu batıya, kuzeyi güneye bağlayan bir güzergahta yer aldığını belirterek, "Uluslararası E-88 karayolu ilimizin merkezinden geçmektedir. Dolayısıyla burada trafik yoğunluğu hat safhada. Olası trafik kazalarının önüne geçebilmek için bu yolda denetimlerimizi artırdık. Araçları durdurarak sürücülerin bir süre dinlenmelerini sağlıyor ve çeşitli ikramlarda bulunuyoruz" dedi.

Tuğrul, bayram günlerinin matem günlerine dönüşmemesi için sürücülerin trafik kurallarına ve hız limitlerine uymaları gerektiğini sözlerine ekledi.

Sürücüler ise yapılan uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirterek, polis ekiplerine teşekkür etti. - Yozgat

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Trafik Denetimleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement