Yozgat'ta Yaz Futbol Okulu Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika
Yerel

Yozgat'ta Yaz Futbol Okulu Büyük İlgi Görüyor

Yozgat\'ta Yaz Futbol Okulu Büyük İlgi Görüyor

Yozgatlı öğrenciler en çok yaz futbol okulunu tercih etti.

17.08.2014 18:48

Yozgatlı öğrenciler en çok yaz futbol okulunu tercih etti.

Yozgat Bozok spor Yaz Futbol Okulu, şehirde futbol oynayan yetenekli çocuk ve gençleri yetiştiriyor. Özellikle okulların tatil olmasıyla birlikte sporcu sayısı artan Bozokspor Yaz Futbol Okulu, futbolda yetenekli çocuk ve gençleri Yozgat sporuna kazandırmaya çalışıyor. Yaz okulu antrenörü Neşet Altunok, yaz spor okuluna 2000-2008 doğumlu çocukların katıldığını belirterek, "15 Haziran'da açılan okulumuz 15 Eylül'e kadar devam edecek. Fakat bizim spor okulumuz ara vermeden antrenmanlara devam edecek, isteyen öğrencilerimiz okullar başladığında da spora katılabilecek" dedi.

Yaz spor okuluna futbolu seven öğrencilerin katıldığını, bunların arasında futbol oynamaya çok yetenekli öğrencilerin bulunduğunu ifade eden Altunok, "Öncelikli amacımız bütün öğrencilerimizin yaz tatilini güzel geçirmelerini sağlamak bunun yanında yetenekli çocukları aralarından çıkarmaktır. Yetenekli çocuklarımızı tespit edip Bozokspor kulübe alıyoruz lisans veriyoruz. Bu çocuklarımız resmi müsabakalara çıkıyor milli takım seçmelerine katılıyor. Bizim hedef ve isteğimiz Yozgat'ta futbol oynamakta olan yetenekli çocuk ve gençlerimizi Türk futboluna kazandırmaktır" diye konuştu.

Çocuklarını yaz futbol okuluna yazdıran veliler de, yapılan ilgi ve çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını belirterek, "Çocuklarımız futbol oynamayı çok seviyor. Burada hem yeni arkadaşlar edinmiş oluyorlar, hem de daha güzel futbol oynamaya çalışıyorlar. Hocaları güzel eğitim veriyor. Bizler de gelip burada izliyoruz" şeklinde konuştu. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yozgat'ta Yaz Futbol Okulu Büyük İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement