Ytso Yönetim Kurulu Başkanı Özel Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo
Yerel

Ytso Yönetim Kurulu Başkanı Özel Açıklaması

Ytso Yönetim Kurulu Başkanı Özel Açıklaması
26.12.2012 17:39

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, Türkiye'de organize sanayi bölgesi olmayan tek ilin Yalova olduğunu söyledi.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, Türkiye'de organize sanayi bölgesi olmayan tek ilin Yalova olduğunu söyledi.

CHP Yalova İl Başkanı Özcan Özel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel'i makamında ziyaret etti.

YTSO Başkanı Özel, oda olarak temel görevlerinin Yalova'nın ekonomik açıdan çizgisini daha yukarı boyutlara götürmek olduğunu belirtti.

Yalova'da esnaf sayısının çok fazla olduğuna dikkati çeken Özel, şunları kaydetti:

"İle baktığımızda sanayi alanında istihdam sağlayacak çok fazla iş yeri göremiyoruz. Bunun yanında çok sayıda esnaf var. Bugün bir iş yeri açmak çok riskli olmasına rağmen bakıyoruz Yalova'da çok sayıda iş yeri var esnaf sayısı çok fazla. Bunu irdelemek lazım. İş yerinin çok olmasının nedeni şudur, insanlar çalışacak bir iş ve ailelerini geçindirecek bir ortam bulamadıkları için ailesinin, çocuğunun geçimini sağlamak için iş yeri açıyor. Dünyanın hiçbir yerinde iş yeri açmak kolay değil. Yalova'da her geçen gün esnaf sayısı artıyor. Bu demektir ki, biz insanlarımıza hayatlarını devam ettirecek yeni iş imkanları sunamıyoruz. Türkiye'de organize sanayi bölgesi olmayan tek il Yalova'dır."

Muhabir: İsmail Ersan/ Cem Şan

Yayıncı: Zafer Akpınar - YALOVA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ytso Yönetim Kurulu Başkanı Özel Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement