Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne Yapılan Saldırı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne Yapılan Saldırı

04.08.2015 23:36

Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne saldıran teröristlerin görüntüsü, ilçe merkezindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne saldıran teröristlerin görüntüsü, ilçe merkezindeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne 2 terör örgütü mensubu tarafından düzenlenen saldırıya ilişkin inceleme sürüyor. İlçedeki MOBESE'ler ile güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis ekipleri, ellerinde bir roketatar ve bir uzun namlulu silahla ilçe merkezinde görüntülenen yüzleri maskeli teröristlerin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Teröristlerin saldırı öncesinde güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerinden elde edilen fotoğrafları da ilçedeki tüm güvenlik birimlerine dağıtıldı.

Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne öğle saatlerinde roketatar ve uzun namlulu silahla ateş açan 2 terörist, saldırının ardından motosikletle kaçmış, olayda can kaybı ve yaralanma yaşanmamıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüksekova Emniyet Müdürlüğüne Yapılan Saldırı - Son Dakika


Advertisement