Yunusemre'den Kaynak Mahallesi'ne Modern Çocuk Kültür Merkezi - Son Dakika
Yerel

Yunusemre'den Kaynak Mahallesi'ne Modern Çocuk Kültür Merkezi

Yunusemre\'den Kaynak Mahallesi\'ne Modern Çocuk Kültür Merkezi

Yunusemre Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kendisine devredilen Kaynak Mahallesi’ndeki anaokulu ve kreş olarak kullanılan binalarda tadilat çalışmalarına başladı.

26.08.2015 17:30

Yunusemre Belediyesi, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kendisine devredilen Kaynak Mahallesi'ndeki anaokulu ve kreş olarak kullanılan binalarda tadilat çalışmalarına başladı.

Kaynak Mahallesi'nde daha önce sadece kreş ve anaokulu olarak kullanılan bu yerin çalışmalar tamamlandıktan sonra Kreş, Çocuk Kültür Merkezi ve Hanımlar Lokali olarak hizmet vereceğini belirten Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kreş alanında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay ve Fen İşleri Müdürü Mehmet Ata'dan detaylı bilgi aldı. Kaynak Mahallesi'ndeki Kreş, Çocuk Kültür Merkezi ve Hanımlar Lokali'nde yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Saniye Altay, "Büyükşehir Belediyesi'nden bize devredilen mekanları teslim aldıktan sonra hemen çalışmalarımıza başladık. İlk olarak badana boya işlemlerini yapacağız. Çocuklarımızın en güzel ve en modern şekilde eğitim ve öğretim görebilmeleri için belediye olarak ne gerekiyorsa yapacağız. Çalışmaları çok yakında tamamlayarak çocuklarımızın hizmetine sunmayı amaçlıyoruz" dedi.

Daha önce sadece kreş ve çocuk kültür merkezi olarak hizmet veren mekanda tadilat çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte bir bölümünün Hanımlar Lokali olarak da hizmet vereceğini belirten Başkan Yardımcısı Altay, "Çocuklarını kültür merkezimize gönderen annelerin, kendilerine de zaman ayırabilecekleri, hem kurslara katılarak kendilerini geliştirebilecekleri hem de spor yaparak sağlıklı bir yaşamaları için de Kültür Merkezimiz bünyesinde Hanımlar Lokali de açıyoruz. Bu sayede anneler de hem çocuklarına yakın olarak içlerini daha rahat edecek, hem de kendilerine özel zaman ayırmış olacaklar" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yunusemre'den Kaynak Mahallesi'ne Modern Çocuk Kültür Merkezi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement