Yurttaş ve Orhan Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Yurttaş ve Orhan Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıttı

Yurttaş ve Orhan Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıttı

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Gazi İlköğretim Okulunda öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

27.12.2012 17:40

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş ve Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Gazi İlköğretim Okulunda öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi. Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan'a ait ORKA Üzüm İşletmesinden getirilen üzümler öğrencilere dağıtıldı. Ambalajının üzerinde çizgi film kahramanlarının resimlerinin bulunduğu üzümleri alan öğrencilerin çok sevindiği görüldü.

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, öğrencilere, "Biz sizleri ziyarete geldik ve geleceğimizin teminatı olan siz gençlerimize kuru üzüm ikram etmek istedik. Kuru üzüm insan sağlığı için son derece önemli bir ürün, siz yaştaki gençlerimizin zeka gelişimine de büyük katkısı oluyor. Bu nedenle size hediye olarak kuru üzüm getirdik" dedi

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan da, öğrencilere kuru üzüm ikram ettiklerini belirten şunları söyledi: "Kuru üzüm özellikle gençler için son derece önemli bir besin kaynağı, yurt dışında okullarda dağıtımı yapılan kuru üzümü Türkiye'de de okul sütü projesi olarak dağıtılması iyi olur düşüncesindeyim."

Yurttaş ve Orhan'ın okul ziyaretinde Manisa Gençlik ve Spor Müdürü Mehmet Uçak, Turgutlu Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Hüseyin Azman ve partililer hazır bulundu. Gezi sırasında iki öğrenci, Milletvekili Yurttaş'tan kapalı yüzme havuzu yapılması ve kuru üzümün okullarda sürekli dağıtılmasını istedi. Yurttaş da bununla ilgili çalışmaları takip edeceğini söyledi. Yurttaş, Ergenekon Mahallesine yapılacak Gençlik Merkezinin içine kapalı yüzme havuzu yapılacağı müjdesini verdi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yurttaş ve Orhan Öğrencilere Kuru Üzüm Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement