Yüzlerce Kişi Mehter Marşı Eşliğinde Aynı Sofrada İftar Yaptı - Son Dakika
Yerel

Yüzlerce Kişi Mehter Marşı Eşliğinde Aynı Sofrada İftar Yaptı

Yüzlerce Kişi Mehter Marşı Eşliğinde Aynı Sofrada İftar Yaptı

Aydın’da faaliyet gösteren OKT Trailer firması tarafından düzenlenen geleneksel iftar sofrasında yüzlerce kişi mehter marşı eşliğinde iftar yaptı.

12.06.2016 11:42

Aydın'da faaliyet gösteren OKT Trailer firması tarafından düzenlenen geleneksel iftar sofrasında yüzlerce kişi mehter marşı eşliğinde iftar yaptı. İstasyon Meydanı'nda bulunan Gar Tesisleri'nde düzenlenen ve herkesin davetli olduğu iftar yemeğinde Firma'nın genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı yolda bekleyip iftar vaktinde karşılaştıkları herkesi yemeğe davet ettiler.

Akşam iftar vakti yaklaşırken bir yandan görevliler sofraları kurarken diğer yandan da İncirliova Orhan Gazi Mehteran takımı Mehter Marşı çalmaya başladı. Nevbet Nizamı şeklinde gerçekleştirilen mehteran konserine duyan ve evine gitmekte olan pek çok kişi de rotasını değiştirip davet edildiği restorandaki iftar sofrasına katıldı. Yetiştire yurdu öğrencilerinden, huzurevi sakinlerine kadar yüzlerce kişinin davetli olduğu iftar programında herkesin yemeği bizzat ayağına servis edilip aynı sofrayı paylaşan yüzlerce kişinin kaynaşması sağlandı.

OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Genel Müdürü Hakan Maraş ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fatih Maraş ve Özgür Maraş'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen iftar yemeğine Aydın Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahri Erdel, Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Ülgen, Aydın İl Çevre Müdür Yardımcısı Emine Mine Sert, Güzelhisar Vergi Dairesi Müdürü Nazmi Beşer ve Grup Müdürleri, Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaaddin Yalçınkaya, ASTİM OSB Müdürü Erdem Bilgili de katıldı.

Bu yıl iftar programlarının altıncısını düzenlediklerini ifade eden OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, "Ramazan ayına bir kez daha ulaşmış olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Birlik, bereket, huzur, sohbet, sevgi ve hoşgörü sözcüklerini gerçek anlamlarıyla yaşatacağımız Ramazan Ayı'nda, tüm halkımızla bir arada, aynı sofrayı paylaşmış olmanın manevi hazzını yaşıyoruz. İftar alanımızı da özellikle halkımızın rahat ve kolay bir şekilde katılımını sağlamak üzere kent meydanında seçiyoruz. Katılan herkese teşekkür ediyor, Hayırlı Ramazanlar diliyorum." dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüzlerce Kişi Mehter Marşı Eşliğinde Aynı Sofrada İftar Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement