Zabıtadan Başkan Vekili Ertan'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zabıtadan Başkan Vekili Ertan'a Ziyaret

Zabıtadan Başkan Vekili Ertan\'a Ziyaret

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'ne bağlı personel, Başkan Vekili Erol Ertan'ı ziyaret etti.

06.09.2013 15:53

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi'ne bağlı personel, Başkan Vekili Erol Ertan'ı ziyaret etti.

Zabıta Haftası dolayısıyla gerçekleşen ziyarette konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Ali Ekber Asker, "Zabıta personeli çok zor şartlar altında görev yapan bir birimdir. Belediyelerin kolluk kuvveti olarak da adlandırılan zabıtaların, özlük haklarında da gerekli olan iyileştirmenin yapılmasını arzu etmekteyiz. Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekibi olarak, özellikle son 1,5 yıldır kentimizde yapılan uygulamalarla zabıtanın ağırlığını hissettirmeye başladık. Kalifiye personel sayısını arttıramıyor olmamızın nedeni de, personel giderlerinin üst sınırında bulunuyor olmamızdan kaynaklanmaktadır. Bu süreçte başkanlık makamının bizlere vermiş olduğu destek için de teşekkür ederiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve tüm zabıta personelinin Zabıta Haftası'nı kutlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Erol Ertan ise "Başkanlık makamı olarak tüm personelimizin olduğu gibi zabıta personelimizin de her zaman yanındayız. Zor şartlar altında görev yaptığınızın bilincindeyiz. Bizler de yönetim olarak bu zorlukları en aza indirmek için çaba göstermekteyiz" diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Ahmet Özyurt de "Önümüzdeki günlerde Zabıta Haftası'nı daha geniş bir yelpazede, konserler vererek ve halkla iç içe kutlamayı hedefliyoruz" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıtadan Başkan Vekili Ertan'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement