Zara Myo Müdürü Paçacıoğlu'na, Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Zara Myo Müdürü Paçacıoğlu'na, Veda Yemeği Düzenlendi

Zara Myo Müdürü Paçacıoğlu\'na, Veda Yemeği Düzenlendi

Emekli olan Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr.Burhan Paçacıoğlu için veda yemeği düzenlendi.

23.09.2013 12:18

Emekli olan Cumhuriyet Üniversitesi (C.Ü.) Zara Ahmet Çuhadaroğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu için veda yemeği düzenlendi.

Sosyal Tesislerde düzenlenen programa Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, Prof. Dr. Ali Erkul, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ile Paçacıoğlu'nun dost ve yakınları katıldı. Programda konuşan Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu, "Meslek hayatımda 41 yıllık çalışmanın sonuna gelmiş bulunuyorum. 41 yıllık efordan sonraki süreç insanda ister istemez psikolojik olarak bir burukluğa neden oluyor. Ancak çok mutluyum. Bu süre zarfında üniversiteme, Sivas'a, vatanıma ve milletime hizmet etmenin gururunu yaşıyorum. Ama dostlardan ayrılmak, arkadaşlardan ayrılmak gayet tabi insana hüzün veriyor. İnşallah bundan sonraki emeklilik hayatına da alışacağız. Bütün herkese gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz ise, "Burhan Hocam ömrünün en bereketli, en verimli yıllarını üniversitemize harcamış, emeğini esirgememiş bir hocamız, bir büyüğümüzdür. Kendisini tanıdığımız andan itibaren üniversitemizin çok önemli hocalarından biri olduğunu gördük. Onun ayrılması, emekli olması elbette bizleri üzüyor. Ama hepimizin çalışmış olduğu sürecin bir nihayeti var. Hocamızın yaşadığı bu süreci ilerde inşallah bizlerde yaşayacağız. Aslolan görevi bıraktığı zaman geride kendisini hayırla anacak arkadaşlarının, öğrencilerinin olması. Hocamız bunu hakikaten başkalarına örnek olacak derecede gerçekleştirmiştir. Kendisini biz uğurluyoruz ama Sivas'ta yaşıyor, üniversitemizin kapıları kendisine sonuna kadar açık. Sürekli kendisini burada görmekten onur duyacağız. Bundan sonra ailesi ile birlikte huzurlu ve mutlu bir hayat geçirmesini diliyorum" dedi.

Programın sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Erkul tarafından emekli olan Yrd. Doç. Dr. Burhan Paçacıoğlu'na plaket takdim edildi. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zara Myo Müdürü Paçacıoğlu'na, Veda Yemeği Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement