ZBEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, kampüsleri ziyaret etti - Son Dakika
Yerel

ZBEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, kampüsleri ziyaret etti

ZBEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, kampüsleri ziyaret etti

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İbn-i Sina ve İncirharmanı Kampüslerine ziyarette bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Rektör Özölçer, kampüslerdeki iyileştirme ve geliştirme projelerinin devam edeceğini vurguladı.

01.04.2024 18:22  Güncelleme: 18:25

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İbn-i Sina ve İncirharmanı Kampüslerine ziyarette bulunarak yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Ziyarette Rektör Özölçer'e Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu ile Hastane Başhekimi Burak Bahadır eşlik etti. Rektör Özölçer, İbn-i Sina Kampüsünde hastane, otopark, kütüphane, cami ve laboratuvarları yerinde incelerken, İncirharmanı Kampüsünü de ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Üniversitenin genel durumu hakkında değerlendirmelerde bulunarak yapılan çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirten Rektör Özölçer, kampüslerdeki iyileştirme ve geliştirme projelerinin devam edeceğini vurguladı. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel ZBEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer, kampüsleri ziyaret etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement