Zerraki: Hep Birlikte Bu Oyunu Bozalım - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zerraki: Hep Birlikte Bu Oyunu Bozalım

Zerraki: Hep Birlikte Bu Oyunu Bozalım
22.07.2016 19:16

Dünya Seyyidler ve Şerifler Derneği Genel Başkanı Seyyid Hüseyin Zerrâki, FETÖ/PDY mensubu bir grup askerin darbe girişimini sert dille kınadı.

Darbe girişimine tepkiler ve Türkiye'ye destek mesajları sürüyor. Bir mesaj da kutlu soy olarak bilinen Seyyidler ve Şeriflerin Genel Başkanı Seyyid Hüseyin Zerraki'den geldi.

Dünya Seyyidler ve Şerifler Derneği Genel Başkanı Seyyid Hüseyin Zerrâki, Fettullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensubu bir grup askerin darbe girişimini sert dille kınadı.

Vatandaşlara el ele gönül gönüle onurlu bir duruşa davet eden Zerrâki şöyle dedi:

"Ülkeyi seven vatanın ve milletin bütünlüğünü seven, demokrasiyi ve milli iradeyi önemseyen tüm bilinçli vatandaşlarımızı hep birlikte elele gönül gönüle onurlu duruş göstermeye davet ediyorum. Ülkeyi seven vatanın ve milletin bütünlüğünü seven, demokrasiyi ve milli iradeyi önemseyen tüm bilinçli vatandaşlarımızı hep birlikte elele gönül gönüle onurlu duruş göstermeye davet ediyorum. Gün birlik günüdür. Hep birlikte bu oyunu bozalım. Yüce rabbim birlik beraberliğimizi sağlasın. Devletimize, milletimize zeval vermesin"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Zerraki: Hep Birlikte Bu Oyunu Bozalım - Son Dakika


Advertisement