Zirve Üniversitesi, Ünlü Sanatçıları Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Zirve Üniversitesi, Ünlü Sanatçıları Ağırladı

Türkçe Olimpiyatları'nın Irak seçmeleri için Gaziantep'e gelen jüri üyeleri Zirve Üniversitesini ziyaret etti.

19.03.2012 11:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkçe Olimpiyatları'nın Irak seçmeleri için Gaziantep'e gelen jüri üyeleri Zirve Üniversitesini ziyaret etti.

Jüri üyeliğini yapan Ahmet Gül, Ertem Şener, Ertuğrul Erkişi, Onur Mete, Umut Akyürek, Oktay Bora Ertuğrul, Feyyaz Kuruş, Zeynep Altınçekiç ve Remzi Ketenci gibi ünlü isimler Zirve Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Kısa'nın davetlisi olarak kahvaltıda bir araya geldi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fevzi Akıncı'nın ve İletişim Fakültesi öğrencilerininde eşlik ettiği kahvaltıda İletişim Fakültesi öğrencisi Gökhan Bölükçü canlı performans sergiledi. Üniversitenin destek olarak albüm yapmış olmasının çok güzel olduğunu ifade eden jüri üyeleri, Bölükçü'nün sesini beğendiklerini söyleyerek, başarılar dilediler.

Kahvaltının ardından üniversiteyi gezen konuklara Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa üniversite hakkında bilgi verdi. İstanbul'da kampüs hayatının artık kalmadığını dile getiren konuklar, Zirve Üniversitesi öğrencilerinin çok şanslı olduklarını ifade ettiler. Denizcilik bölümlerine ait haberleşme odası, makine arızalarının tespit edildiği özel donanımlı oda ve simülasyon odasını gezen konuklar kaptan adaylarıyla da sohbet etti.

Kaptanlığa soyunan ünlü isimlerden besteci Feyyaz Kuruş ve Türk Tasavvuf Müziği sanatçısı Ertuğrul Erkişi, gemi kullanmaktan keyif aldıklarını, Gaziantep'te boğaz turu atacaklarını beklemediklerini ifade ettiler.

"Gaziantep'in iki boğazı varmış. Biri Zirve Üniversitesinde, diğeri yemeklerinde" diyerek espri yapan sanatçılar Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa'yı üç yıl gibi kısa bir sürede bu kadar donanımlı bir üniversite yaptıkları için tebrik etti.

Ziyaretin sonunda Rektör Prof. Dr. Adnan Kısa, tüm jüri üyelerine Gaziantep'e özgü bakır işlemeleri hediyeler verdi.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zirve Üniversitesi, Ünlü Sanatçıları Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement