Zmo Mardin İl Temsilciliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zmo Mardin İl Temsilciliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı

29.12.2013 15:39

Ziraat Mühendisleri Odası Mardin İl Temsilciliği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Ziraat Mühendisleri Odası Mardin İl Temsilciliği Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan genel kurulda konuşan Ziraat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Mehmet Ali Dündar, önceki dönemde temsilciliğin kurumsallaşma ve faaliyetler alanında önemli mesafe kaydettiğini dile getirdi.

2011-2013 döneminde yönetim olarak temsilciliğin kurumsal altyapısını tamamlamakla beraber etkinlik bazında da önemli çalışmalar yaptıklarını anlatan Dündar şöyle dedi:

" Yönetim olarak İl temsilciliğimizin tarım sektörünün her alanı ile ilişkilerini güçlendirerek, odamızın varlığını ve aktifliğini hissettirdik. Yaptığımız eğitim, seminer, toplantı ve yayımlarla Ziraat Mühendisliği mesleğinin sorunlarını ve çözüm önerilerini her platformda dile getirdik. Son iki yıldır yayınladığımız raporlar ile Mardin tarımının sorunlarını ve çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaştık. Kutsal bir meslek olan tarımsal üretimin geliştirilmesi için ziraat mühendisleri olarak her zaman yoğun bir çaba içindeyiz. Bu dönemde bizlere destek olan başta yönetim kurulundaki çalışma arkadaşlarım olmak üzere tüm meslektaşlarıma teşekkür ediyorum"

Konuşmaların ardından Mehmet Ali Dündar başkanlığında sunulan tek liste ile seçime gidildi. Yönetim kurulu başkanlığına Mehmet Ali Dündar,  yönetim kurlu üyelerine ise Vedat Durak, Mehmet Latif İnanç, İsmail Şimşek ve Halef Çelik seçildi. - Diyarbakır

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zmo Mardin İl Temsilciliği Olağan Genel Kurulu Yapıldı - Son Dakika


Advertisement