(ZONGULDAK)19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı - Son Dakika
Yerel

(ZONGULDAK)19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı

(ZONGULDAK)19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı Gençlerden komandolara büyük ilgiZONGULDAK Zonguldak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı.

19.05.2022 13:59  Güncelleme: 14:53

(ZONGULDAK)19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı

Gençlerden komandolara büyük ilgi

ZONGULDAK Zonguldak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı. Kutlamalara katılan komando birliği gençler tarafından büyük ilgi gördü. Gençler komando askerleri ile fotoğraf çektirmek için birbirileriyle yarıştı.

Zonguldak'ta 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı. Kemal Köksal Stadyumunda gerçekleşen kutlamalarda Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz gençlerin bayramını kutladı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Yüksel " Türkiye'nin kaderini belirleyen ülkemizi işgal kuvvetlerinin elinden kurtararak bağımsız bir cumhuriyet kurmamızı sağlayan Kurtuluş Savaşı bir çok kahramanın fedakarlıkları sayesinde kazanılmıştır. Kadın, erkek, genç, yaşlı demeden tüm milletin bir vücut olduğu bu mücadele başta Atatürk olmak üzere kahramanlarıyla duygulandıran bir zaferdir. Bu bilinçle 103 yıl önce bugün ya istiklal ya ölüm parolası ile ilk bağımsızlık ateşini yakan Atatürk yapmış olduğu çalışmalar gerçekleştirdiği kongreler ile Kurtuluş Savaşını ona inan milleti ile birlikte sürdürmüştür. Kazanılan bu savaşın sürdürülmesi ve küllerinden yeninden doğan ülkemizin kalkınması içinde gençlere güvenini göstererek bugünü gençlere armağan etmiştir. Binlerce şehit vererek büyük sıkıntılar ve yokluklar içinde özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti sizlere emanettir" şeklinde konuştu.

Konuşmalarından ardından halk oyunları gösterileri Jimnastik, Taekwondo başta olmak üzere bir çok spor dalında eğitim gören sporcular hünerlerini sergiledi

Gençlerden komandolara büyük ilgi

Törene gelen yüzlerce genç Kemal Köksal Stadyumunda törene katılan Jandarma Komando Asayiş Timi'ne büyük ilgi gösterdi. Gençler, tim ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı.

(ZONGULDAK)19 Mayıs Atatürk\'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel (ZONGULDAK)19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement