Zonguldak'ta Hayır Kermesi - Son Dakika
Yerel

Zonguldak'ta Hayır Kermesi

Zonguldak\'ta Hayır Kermesi

Zonguldak'ta Hayır Kermesi açılırken, vatandaşlar kermese büyük ilgi gösterdi.

30.05.2012 12:46

Zonguldak'ta Hayır Kermesi açılırken, vatandaşlar kermese büyük ilgi gösterdi.

Zonguldak İlim Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği ve Tahsil Çağındaki Geçlere Hizmet Derneği tarafından ortaklaşa Hayır Kermesi düzenlendi. Kermesin açılışına; Zonguldak Vali Yardımcısı Engin durmaz, Belediye Başkanı Vekili Kasım Ayçiçek, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Zonguldak İlim Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği Başkanı Mustafa Acar, "Bugün burada Zonguldak İlim Eğitim ve Kültüre Hizmet Derneği ile Zonguldak Tahsil Çağındaki Talebeleri Hizmet Derneği tarafından düzenlenen kermese herkes hoş geldi. Bizim bu derneklerde Zonguldak ve civarında iki bine yakın ilköğretim ve orta öğretim düzeyinde öğrenci var. B faaliyet devam ederken, gayemiz İlim ve eğitimde gayretli olan ama okumak için imkanı olmayan ailelerin çocuklarını okumasını sağlamak, kalacak yer, giyecek ve devam eden eğitimlerini daha üst düzeye çıkarmaya çalışıyoruz. Kermeslerimize halkımızda çok büyük destek göstermektedir. Burada 10 gün boyunca kermes açık kalacak. Herkesi kermesimize bekliyoruz" dedi.

Zonguldak Belediye Başkan Vekili Kasım Ayçiçek de, kermesin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ise, "Bu işi içinde yaşayan bilir. Bu yurtlardan memlekete hayırlı evlatlar çıkar. Bu tür hizmetlere ben burada siyaset yaptığım sürece destek vereceğim" diye konuştu.

Konuşmaların ardından kermesin açılışı yapılırken, protokol üyeleri kermesi gezdi. Kermesten elde edilen gelirle Karadeniz Özel Erkek Öğrenci Yurdu, Fener Öğrenci Yurdu ve Kozlu Fatih Öğrenci Yurdu'nda kalan yaklaşık 250 öğrenciye konaklama, üç öğün yemek, giyim, eğitim gibi yardımlarda bulunacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ta Hayır Kermesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement