Zonguldak'ta Maden Ocağındaki Göçük - Son Dakika
Son Dakika Logo

Zonguldak'ta Maden Ocağındaki Göçük

09.09.2015 15:24

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde özel kömür ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren madencinin cenazesi defnedildi.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesinde özel kömür ocağında meydana gelen göçükte yaşamını yitiren madencinin cenazesi defnedildi.

Özel bir firmanın işlettiği maden ocağındaki göçükte hayatını kaybeden üç çocuk babası Alpay Çayır'ın (40) cenazesi, yakınlarınca Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınarak, Çaycuma ilçesi Dereköseler köyündeki evinin önüne getirildi.

Burada okunan Kur'an-ı Kerim'in ardından dua edildi, madencinin yakınları taziyeleri kabul etti.

Daha sonra Kocamehmetoğlu Mahallesi Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Çayır'ın ailesi ve yakınları, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli ve köy sakinleri katıldı.

Madencinin cenazesi, kılınan namazın ardından aile mezarlığında toprağa verildi.

Gelik mevkisindeki özel maden ocağında dün henüz belirlenemeyen nedenle meydana gelen göçükte, kömür yığınının altında kalan Alpay Çayır hayatını kaybetmişti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zonguldak'ta Maden Ocağındaki Göçük - Son Dakika


Advertisement