Apple'ın 2019'daki En İyi Uygulamaları - Son Dakika
Yüksek Teknoloji

Apple'ın 2019'daki En İyi Uygulamaları

Apple\'ın 2019\'daki En İyi Uygulamaları

Apple, kullanıcıları tarafından en çok indirilen uygulamaları kategorilere ayırarak duyurdu Apple uygulamaları arasından sizin en beğendikleriniz hangileri bilemeyiz ama Apple şimdiden 2019 En'lerini paylaştı. Apple hem iPhone, iPad, Mac, hem de Apple TV için en çok indirilen ve kullanılan uygulamaları duyurdu. Tüm bu kategoriler arasında en dikkat çekici iPhone ile ilgili olan uygulamaydı.

04.12.2019 10:02

Apple, kullanıcıları tarafından en çok indirilen uygulamaları kategorilere ayırarak duyurdu

Apple uygulamaları arasından sizin en beğendikleriniz hangileri bilemeyiz ama Apple şimdiden 2019 En'lerini paylaştı.

Apple'ın 2019'daki En İyi Uygulamaları

Apple hem iPhone, iPad, Mac, hem de Apple TV için en çok indirilen ve kullanılan uygulamaları duyurdu. Tüm bu kategoriler arasında en dikkat çekici iPhone ile ilgili olan uygulamaydı. 2019 senesinin iPhone için olan Spectre Camera uygulaması en çok indirilen ve beğenilen mobil uygulama olarak ödüllendi.

Apple'ın 2019'daki En İyi Uygulamaları

Spectre uygulaması fotoğraf çekiminin gittikçe önem kazandığı günümüzde profesyonel ekipman olmadan da çok güzel resimler çekmenizi sağladığı için bu ödülü hakkediyor. Bu uygulamanın başarısındaki en önemli pay ise yapay zekanın gücü. Apple'ın bu uygulamayı özellikle ödüllendirmesi ise bu uygulamanın direk yaratıcısına para kazandırma amacıyla tasarlanmamış olması tam tersi çok kaliteli ve altyapısı yoğun olan bir yazılım olması.

Apple'ın 2019'daki En İyi Uygulamaları

iPhone ile ilgili oyun kategorisinde ödül alan uygulama ise Children of the Light oldu. The Children of the Light oyununda 7 farklı rüyamsı ortamda uçup bilinmezi çözmeye çalışıyorsunuz. Bu oyunda aynı zamanda diğer oyuncularla konuşup sosyalleşebiliyor ya da kendi maceranızın peşinden gidebiliyorsunuz. Bu oyunun Apple tarafından ödüllendirilme sebebi ise akıllı telefon için tasarlanan bir uygulama olmasına rağmen etkileyici grafiklere sahip ve ücretsiz olarak kullanılabiliyor.

Apple'ın 2019'daki En İyi Uygulamaları

Apple yakın zaman önce duyurduğu Arcade platformunda da oyun olarak Sayonara Wild Hearts ödüllendirdi. Bu oyunda da bisiklete binip siber punk bir ortamda kılıçlarla savaşıyorsunuz. Bu arcade oyunu da The Children of the Light gibi ücretsiz ama sadece Arcade üyeliği olan kullanıcıla tarafından oynanabiliyor.

Peki siz bu ödül alan mobil uygulamalardan hangilerini kullanıyorsunuz?

Kaynak: Yüksek Teknoloji

Son Dakika Yüksek Teknoloji Apple'ın 2019'daki En İyi Uygulamaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement