Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına Kıdemli Albay Murat Bozkurt atandı - Son Dakika
3.Sayfa

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına Kıdemli Albay Murat Bozkurt atandı

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına Kıdemli Albay Murat Bozkurt atandı

Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına, Şırnak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Bozkurt atandı.

24.08.2023 07:31

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Isparta'da İl Jandarma komutanı, 2 vali yardımcısı ve 1 kaymakam ataması gerçekleşti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Jandarma Teşkilatı, Genel Müdürlükler, Kaymakamlık ile valiliklerde yapılan terfiler ve atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Isparta İl Jandarma komutanı Kıdemli Albay Sabri Küyük'ün görev süresinin dolması dolayısıyla yeni atama yapıldı. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Jandarma Kıdemli Albay Sabri Küyük, Tokat İl Jandarma Komutanlığına atandı, yerine ise Erzurum'da görev yapan İl Jandarma komutanı Kıdemli Albay İlker Şimşek atandı. Ayrıca Kaymakamlık ile valiliklerde yapılan terfiler ve atamalara göre Atabey Kaymakamı Yunus Emre Akpınar, Burdur Vali Yardımcılığına, Konya Kadınhanı Kaymakamı Selami Işık ve Kahramanmaraş Elbistan Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, Isparta Vali Yardımcılığına atandı. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Kocaeli İl Jandarma Komutanlığına Kıdemli Albay Murat Bozkurt atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement