Gönüllüler İzmir'de Buluştu - Son Dakika
Eğitim

Gönüllüler İzmir'de Buluştu

Gönüllüler İzmir\'de Buluştu

TEGV İzmir, Antalya, Denizli, Uşak, Burdur etkinlik noktaları ve Ateşböceği gönüllüleri İzmir'de buluştu.

01.03.2012 20:57  Güncelleme: 20:56

Ege Üniversitesi Prof.Dr. Yusuf Vardar Kültür Merkezi'nde yapılan TEGV İzmir Bölgesel Gönüllü Toplantısına, İzmir Çiğli Eğitim Parkı, Antalya Suna İnan Kıraç Eğitim Parkı, İzmir, Afyon, Denizli Öğrenim Birimleri, Uşak ve Burdur İl Temsilcilikleri ile Aydın'da bulunan Ateşböceği'nden toplam 800 gönüllü katıldı.

TEGV Yönetim Kurulu Başkanı Oktay Özinci'nin açılış konuşması ile başlayan toplantı, Genel Müdür Nurdan Şahin'in konuşması ile devam etti.

Nurdan Şahin konuşmasında, gönüllü profilleri ile bilgi verdikten sonra, Van depremi sonrası TEGV olarak Van'da yapılanlara değindi. Deprem sonrası 8 Ateşböceği'nin (Gezici Öğrenim Birimi) deprem bölgesine gönderildiğini söyleyen Nurdan Şahin, bölgede TEGV olarak çocukların eğitimine katkılarının hızla ve artarak devam ettiğini belirtti.

Açılış konuşmaları sonrası yapılan Eğitim Dostları teşekkür törenine Çiğli Kaymakamı Mustafa Arı, Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamdullah Arslan, çok sayıda yerel yönetici, eğitim dostu ve destekçi katıldı. Kurultay nedeniyle toplantıya katılamayan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun mesajını Çiğli Eğitim Parkı yöneticisi Elif Türkmen gönüllülere iletti.

1-2-3-5-8 yılını dolduran gönüllülere yönelik yapılan teşekkür töreninden sonra konuk konuşmacı Burcu Oy, "Çocuğun İyi Olma Hali" üzerine gönüllülerle bir söyleşi yaptı. TEGV Genel Merkez yöneticileri ve gönüllüler arasında gerçekleşen "Gönüllü Forumu" bölümüyle devam eden toplantı, İzmir'li grup "Çirkef"in muhteşem konseri ile sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Eğitim Gönüllüler İzmir'de Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement