Allianz Türkiye, KOBİ'lerle buluşuyor! - Son Dakika
Güncel

Allianz Türkiye, KOBİ'lerle buluşuyor!

Allianz Türkiye, KOBİ\'lerle buluşuyor!

"KOBİ'lerle güçlü ve güvenli yarınlara" projesinin ilk ayağı Konya'da düzenlenecek.

12.04.2016 15:06  Güncelleme: 15:13

Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye, Türkiye ekonomisinin belkemiğini oluşturan KOBİ'lerle buluşuyor! Allianz Türkiye koordinasyonu, kamu ve yerel yönetimlerin desteğiyle gerçekleştirilen "KOBİ'lerle güçlü ve güvenli yarınlara" projesi kapsamında Allianz Türkiye, KOBİ'ler ve sanayicilerle aynı platformda bir araya gelerek, risk yönetimi, KOBİ sigortaları, ihracat sigortaları, bireysel emeklilik gibi konularda, hatasız bilgiyi aktaracak.

Türkiye'deki işletmelerin yüzde 99'unu, toplam istihdamın yüzde 75'ini karşılayan KOBİ'lerin faaliyetleri sırasında oluşabilecek risklere karşı alabilecekleri önlemler ve çözümlerin konuşulacağı "KOBİ'lerle güçlü ve güvenli yarınlara" projesi kapsamında Allianz Türkiye KOBİ'lerin yanı sıra, kamu, belediye ve özel sektörden paydaşlar, ticaret ve sanayi odaları, üniversiteler ve yerel basınla buluşarak sigorta bilincini artırmayı hedefleyecek.

Allianz Türkiye, 18 Nisan'da Konya'da

Allianz Türkiye, "KOBİ'lerle güçlü ve güvenli yarınlara" projesinin ilk ayağı için 18 Nisan Pazartesi günü Konya'da olacak. Konya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda, 09.00'da başlayacak "KOBİ'lerle güçlü ve güvenli yarınlara" buluşmasının öncesinde Habertürk "Bakış" programı mekândan canlı yayın yaparak Konya Valisi Muammer Erol, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek ve Allianz Sigorta Genel Müdürü Arif Aytekin'i konuk edecek.

Canlı yayının ardından, Noyan Doğan'ın moderatörlüğünde düzenlenecek panelde Hazine Müsteşar Yardımcısı Ahmet Genç, Allianz Sigorta Genel Müdürü Arif Aytekin, Allianz Yaşam ve Emeklilik ile Allianz Hayat ve Emeklilik Genel Müdürü Taylan Türkölmez, Konya Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Kütükçü ve Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk yer alacak.

Projenin öğleden sonraki bölümünde Konya Selçuk Üniversitesi öğrencileri ile "Kariyer Buluşması" gerçekleştirilecek. YouTube'un ünlü isimleri Timur Akkurt ve Ekin Kollama'nın da yer alacağı "Kariyer Buluşması"nda öğrenciler, Allianz Türkiye uzmanlarınca özgeçmiş hazırlama ve mülakat tekniklerine kadar birçok konuda bilgilendirilecek.

KOBİ'lere risk eğitimi

Projenin Konya ayağı 28 Nisan Perşembe günü, Allianz Türkiye risk uzmanları tarafından KOBİ'lere verilecek risk yönetimi eğitimiyle devam edecek. Bir gün sürecek ücretsiz, sertifikalı eğitim programı KOBİ'lere iş güvenliği hakkında derinlemesine bilgi verecek.

Kayseri ve Gaziantep'le devam edecek

"KOBİ'lerle güçlü ve güvenli yarınlara" projesi, 4 Mayıs Çarşamba günü Kayseri ve 17 Mayıs Salı günü Gaziantep buluşmaları ile devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Allianz Türkiye, KOBİ'lerle buluşuyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement