Manisa Belediye Başkanı Ergün'e Taziye Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Manisa Belediye Başkanı Ergün'e Taziye Ziyareti

Manisa Belediye Başkanı Ergün\'e Taziye Ziyareti

Demirci, Alaşehir, Selendi ve Yılmaz Belediye Başkanları, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e taziye ziyaretinde bulundu.

03.10.2013 16:45  Güncelleme: 15:45

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Demirci, Alaşehir, Selendi ve Yılmaz Belediye Başkanlarını ağırladı. Hafta başında annesi Nihal Ergün'ü son yolculuğuna uğurlayan Başkan Ergün'e taziyelerini sunan Belediye Başkanları, geride kalanlara sabır dileklerini iletti.

Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Selendi Belediye Başkanı Nurullah Savaş ve Yılmaz Belediye Başkanı Serdar Ogan, Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e taziye ziyaretinde bulundu. Belediye Başkanları adına Başkan Ergün'e taziyelerini sunan Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, "Her ne kadar Sayın Başkanımızın validelerinin cenaze merasimine gelmişsek de, Belediye Başkanları arkadaşlarımızla ayriyeten özellikle bir kere daha yalnız ve uygun zamandır diyerek, taziyeye geldik. Muhterem validelerine Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyoruz. Yattığı yer nur olsun. Sayın Başkan ve ailesine de sabırlar diliyoruz. Sabır cemil niyaz ediyoruz. Başkanımızın annesi, bizim de annemizdir. Bu bakımdan Demirci, Selendi, Alaşehir ve Yılmaz Belediye başkanları olarak taziyeye geldik. Bizleri kabul ettiği için de başkanımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Önümüzde zor ve meşakkatli bir süreç var

Acı gününde kendisini yalnız bırakmayan Belediye Başkanlarına ziyaretleri nedeniyle teşekkürlerini sunan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, "30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde Demirci ve Alaşehir Belediye Başkan adayları olarak geçtiğimiz Pazar günü isimleriniz Genel Başkanımız tarafından açıklanmıştı. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısı olur. Allah utandırmasın, Allah hayırlara vesile etsin. Allah kolaylık versin. Zor ve meşakkatli bir süreç başlayacak. Bu 6 aylık süre içinde de hepimizin ortak müştereklerde partimiz için, Manisa'mız için, memleketimiz için çok çalışmamız gerektiğine inanıyorum. Hayırlısı olur inşallah" diye konuştu.

Başkanlardan adaylık yorumu

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanan Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e başarı dileklerinde de bulunan Demirci Belediye Başkanı İhsan Temel, "Biz de Başkanım sizi tekrar size de tevdi edilen bu görevden dolayı kutluyoruz. Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah yine el birliğiyle çalışmayı Allah bizlere nasip eder" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Manisa Belediye Başkanı Ergün'e Taziye Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement