CHP'li Öğüt: Türkiye Yalova'nın "Vefa"Sını Bekliyor - Son Dakika
Güncel

CHP'li Öğüt: Türkiye Yalova'nın "Vefa"Sını Bekliyor

CHP\'li Öğüt: Türkiye Yalova\'nın "Vefa"Sını Bekliyor

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, seçim çalışmaları için davetli olarak gittiği Yalova'da sabahtan akşama kadar esnafları ve evleri kapı kapı gezerek CHP adayı Vefa Salman'a oy istedi.

20.05.2014 10:09

CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, seçim çalışmaları için davetli olarak gittiği Yalova'da sabahtan akşama kadar esnafları ve evleri kapı kapı gezerek CHP adayı Vefa Salman'a oy istedi. Öğüt, "Türkiye Yalova'nın "vefa"sını bekliyor" dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce'nin davet üzerine gittiği Yalova'da ilk olarak CHP İl Başkanı Özcan Özel, Bursa Milletvekili Sena Kaleli ve partililer ile toplantıda buluşan Öğüt, önemli açıklamalarda bulundu. Öğüt, CHP adayı Vefa Salman'ın seçimleri kazanmasına rağmen, bu hakkın elinden alınarak yapılan hak gasbı ayıbını ortadan kaldırmanın her Yalovalının boynunun borcu olduğunu söyledi.

-"YENEN KUL HAKKIDIR"-

Öğüt, esnafları tek tek gezerek, CHP adayı Vefa Salman'a karşı yapılan haksızlığı anlattı. Her gittiği yerde "Başkanlığı elinden alınarak yapılan adaletsizliği Yalova halkının sırtına vurulmak istenen bu ayıbı, Yalova halkı kabul etmeyecektir. Kul hakkı yeniyor" dedi.

-İKTİDAR CHP'YE KARŞI YALOVA'DA 10 ADAYLA YARIŞIYOR-

Öğüt yaptığı açıklamada, iktidar partisinin Yalova'da devletin olanakları ile halkın gözünü boyamaya çalıştığını, sadece adayları ve başbakan değil, tüm büyükşehir belediye başkanlarının da posterlerini asarak, sandıkta kaybettikleri seçimi zorla almaya çalıştıklarını, seçimin galibi CHP adayına karşı on adayla çıktıklarını söyledi. Öğüt, "Kendi adayları ve Başbakan da yetmiyor. Tüm büyükşehir belediye başkanlarını da bu yarışa soktular. AKP'li Büyükşehir Belediye başkanları Yalova sokaklarına boy boy resimlerini asıp, tam destek olacaklarını söylüyor. Siz adayınıza Kocaeli ya da Bursa'nın bütçesini mi aktaracaksınız. Siz önce kendi şehirlerinizin sorunlarını çözmeyi başarın. Hangi yasa ve hakla yapacaksınız. Halkın gözünü boyamaya çalışmayın. Korkunun ecele faydası yok. Yalova halkı gaspçılara geçit vermeyecek" diye konuştu.

-HEMŞEHRİLERİNE ÇAĞRI YAPTI-

Öğüt, gün boyu caddelerde esnafları dolaşıp destek sözü almasının yanı sıra Kars, Ardahan, Siirt ve Erzurum hemşehri derneklerini de ziyaret etti. Öğüt, daha sonra bazı mahallerde evleri dolaşarak CHP ile açık, şeffaf, dürüst, hizmet ve sosyal belediyeciliğin başlayacağını ifade ederek, CHP adayı için destek istedi.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Öğüt: Türkiye Yalova'nın 'Vefa'Sını Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement