City’s İmza Günleri Aynur Tartan’la Devam Ediyor! - Son Dakika
Güncel

City’s İmza Günleri Aynur Tartan’la Devam Ediyor!

City’s İmza Günleri Aynur Tartan’la Devam Ediyor!

"Bak Mutfakta Kim Var" Kitabının Yazarı Aynur Tartan 27 Kasım Cumartesi Günü Saat 16.00'da Nebil Özgentürk'ün de Katılımıyla City's Nişantaşı'nda Hayranları İle Buluşacak.

25.11.2010 14:33

Tartan kitabında kendi yemek tariflerinin yanı sıra Ertuğrul Özkök'ten Sezen Aksu'ya, İnci Aral'dan Ajda Pekkan'a kadar 96 dostunun muhteşem tarifine de yer veriyor. Keyifli ve lezzetli tariflerin bulunduğu "Bak Mutfakta Kim Var" kitabında Aynur Tartan'ın yakın dostu Nebil Özgentürk'ün de patlıcan kebabı tarifi bulunuyor.

CHP Konak Belediye Başkanı ve Hürriyet Gazetesi Ege Bölge Temsilciliği görevini yürüten Hakan Tartan'ın eşi Aynur Tartan, "Bak Mutfakta Kim Var" adlı yemek kitabını imzalamak için City's'e gelecek. Dostluk, sevgi ve mutluluk mutfağından örnekler sunduğu ve yakın dostlarından aldığı tarifleri kitap haline getiren Tartan, 27 Kasım Cumartesi günü yakın dostu belgesel yönetmeni Nebil Özgentürk ile saat 16.00'da Akkavak katında hayranlarıyla buluşacak.

"Bak Mutfakta Kim Var" kitabının yazarı Aynur Tartan, kitabına tarif veren Nebil Özgentürk ile City's Geliyor!

Mutfakta Kim Var Kitabı'nda Tartan'ın muhteşem tariflerinin yanı sıra sanat ve cemiyet dünyasından birçok ünlünün de yemek tarifi bulunuyor. Bu kitap ile Ali Sabancı'dan geceyarısı helvası, Bekir Coşkun'dan kara gün aşı, Ertuğrul Özkök'ten tek kişilik "hakuna matata" salatası, Haşmet Babaoğlu'ndan tutku böreği somonlu milföy, Kadir İnanır'dan hamsi kuşları, Lucien Arkas'tan horto köfte, Melisa Sözen'den Philadelphia pastası, Mesut Yar'dan açılım tabağı, kurtuluş köftesi, Mustafa Denizli'den radika salatası, Mustafa Erdoğan'dan Filistin pilavı, Müjdat Gezen'den Çin tavuğu tarifine ulaşmanız mümkün.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel City’s İmza Günleri Aynur Tartan’la Devam Ediyor! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement