Electro World Türkiye, 32'nci Mağazasını Trabzon'da Açtı - Son Dakika
Güncel

Electro World Türkiye, 32'nci Mağazasını Trabzon'da Açtı

Electro World Türkiye, 32\'nci Mağazasını Trabzon\'da Açtı

Electro World Türkiye, yurt genelindeki 32.mağazasını Trabzon'da açtı.

19.07.2012 11:23

Electro World Türkiye, yurt genelindeki 32. mağazasını Trabzon'da açtı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre, Electro World Türkiye'nin yeni mağazası Trabzon Mirapark AVM'de hizmet vermeye başladı. Mağazanın önünde uzun kuyruklar oluşturan Trabzonlular, açılışa özel kampanyalardan faydalanarak, televizyon, cep telefonu ve notebook gibi ürünleri avantajlı fiyatlarla satın alma imkanı yakaladı. Electro World Trabzon mağazasında 10 kasa ilk 2 saat içerisinde binden fazla müşteri için faaliyet gösterdi.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Bahadır Özbek, büyüme planlarının içerisinde lokomotif olacak franchise iş modelinin en son örneği olan Trabzon mağazalarıyla 17'nci franchise mağazasını açtıklarını belirterek, Electro World olarak Türkiye'de toplamda 32 mağazaya ulaştıklarını, el sıkıştıkları yeni yatırımcılarla fark yaratan, bir cazibe unsuru olan yeni mağazalar açmaya ve işbirlikleri kurmaya devam edeceklerini söyledi.

Özbek, 2012'de Erzurum, Gebze, Kütahya, Adıyaman, Hatay, Fethiye ve Mardin'de yeni mağaza açılışları gerçekleştirdiklerini vurgulayarak şu ifadelere yer verdi:

"Elektronik perakende sektöründeki 5'inci yılımızda yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. 2011 yılını yüzde 60'lık rekor bir büyüme oranıyla sonlandırdık. 2012 yılında büyüme planlarımız içerisinde lokomotif olacak franchise iş modelinin son örneği olan Trabzon mağazamız ile 17'nci franchise mağazamızı açtık."

Muhabir: Semra Orkan

Yayıncı: Ali Bayaslan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Electro World Türkiye, 32'nci Mağazasını Trabzon'da Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement