Halk Oylamasına Doğru - Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman - Son Dakika
Güncel

Halk Oylamasına Doğru - Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman

Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, "Biz 15 Temmuz'a cevap olarak 16 Nisan'da güçlü, büyük, sen ben yok biz varız anlayışıyla küresel bir güç olacak, kişi başına düşen milli geliri 20 bin dolara çıkartacak dünyanın en önemli bölgesel güçlerinden birisi haline gelecek bir Türkiye...

02.03.2017 15:27

Kültür Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, "Biz 15 Temmuz'a cevap olarak 16 Nisan'da güçlü, büyük, sen ben yok biz varız anlayışıyla küresel bir güç olacak, kişi başına düşen milli geliri 20 bin dolara çıkartacak dünyanın en önemli bölgesel güçlerinden birisi haline gelecek bir Türkiye arzu ediyoruz. " dedi.

Yayman, Memur-Sen ve Sivil Dayanışma Platformu tarafından Hatay'da bir otelde düzenlenen toplantıda, yaptığı konuşmada, milletin güçlü yönetim, güçlü lider ve Türkiye istediğini söyledi.

"Türkiye'nin demokrasi tarihi her on yılda bir darbelerin olduğu tarihtir." diyen Yayman, şunları kaydetti:

"Dünya tarihinin, Türk tarihinin en şerefsiz, en alçak, en hain darbe girişimi FETÖ'cü darbe girişimi oldu. Bu bir darbe girişimi değil iç savaş ve işgal girişimidir. Onun için Allah milletimize bir daha 15 Temmuz hain kalkışmasını göstermesin. Biz 15 Temmuz'a cevap olarak 16 Nisan'da güçlü, büyük, sen ben yok biz varız anlayışıyla küresel bir güç olacak, kişi başına düşen milli geliri 20 bin dolara çıkartacak dünyanın en önemli bölgesel güçlerinden birisi haline gelecek bir Türkiye arzu ediyoruz. Bunun yolu da güçlü bir yönetimden ve iktidardan geçiyor."

Toplantıya, Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, AK Parti İl Başkanı Ahmet Atıç, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Memur-Sen ve Kamu-Sen üyeleri katıldı.

Halk Oylamasına Doğru - Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Halk Oylamasına Doğru - Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Yayman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement