Kadir İnanır'a Canlı Yayında 'Demirtaş' Ayarı - Son Dakika
Güncel

Kadir İnanır'a Canlı Yayında 'Demirtaş' Ayarı

Kadir İnanır\'a Canlı Yayında \'Demirtaş\' Ayarı

Demirtaş'ı öve öve bitirememişti

11.11.2014 20:39

HDP başkanı Selahattin Demirtaş'a övgü dolu sözler söyleyen ünlü aktör Kadir İnanır'a Ordulu hemşerilerinden büyük tepki geldi.

Türk sinemasının usta aktörlerinden Kadir İnanır, "Bu ülkenin yetiştirdiği pırıl pırıl, umut veren tek bir siyasetçi var; Selahattin Demirtaş" diyerek, Selahattin Demirtaş'a sahip çıkmıştı.

Ordu Tv'ye canlı yayın konuğu olan Ordulu Dernek Başkanı Sedat Erdem Kadir İnanır'ı ağır sözlerle eleştirdi.Yakın zamanda Diyarbakır'da şehit düşen hemşerileri şehit Astsubayı hatırlatarak şunları şöyledi"Diyarbakır'da daha yakın bir zamanda Ordulu Astsubay hemşehrisi eşinin gözü önünde pazar girişinde kahbece vuruluyor. Sayın Kadir bey'de kalkmış Selehattin Demirtaş'a övgü dolu sözler söylüyor. Sen önce git Şehit ailesine baş sağlığı dile" dedi.

SELEHATTİN DEMİRTAŞ İLE SANA MUTLULUKLAR

Sedat Erdem "BDP'yi ve Selahattin Demirtaş'ı çok seviyor isen git Milletvekili adayı ol. Belediye başkan adayı ol. Yeterki bizim Ordu camiamızdan elini çek. Sana Selahattin Demirtaş ile mutluluklar dileriz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kaynak: AA - AkHaber.com

Son Dakika Güncel Kadir İnanır'a Canlı Yayında 'Demirtaş' Ayarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement