Kırıkkale'de Köpeklerin Kazadan Son Anda Kurtulduğu Anlar Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Kırıkkale'de Köpeklerin Kazadan Son Anda Kurtulduğu Anlar Güvenlik Kamerasında

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazaları güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Kırıkkale-Kırşehir D.765 karayolu Tarım Kavşağı'nda yola çıkan iki köpeğin otomobillerin çarpıştığı kazadan son anda kurtulması görüntülendi. Ayrıca, alkollü bir sürücü İstiklal Caddesi'nde park halindeki otomobile ve iş yerine çarptı. Bu kazaların yanı sıra, kavşaktan dönen bir taksi de motosiklete çarptı. Yahşihan Mezarlık kavşağındaki bir diğer kazada ise otomobil şarampole devrildi.

29.09.2023 15:53

Kırıkkale'de trafik kazaları kamerada

KIRIKKALE - Kırıkkale'de kara yoluna çıkan iki köpeğin otomobillerin çarpıştığı kazadan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kamerasınca görüntülendi. Diğer bir kazada ise, alkollü sürücünün otomobili ile iş yerine çarparak durabildiği anın görüntüleri güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi.

Kırıkkale'de meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi kameralarınca kaydedildi. Kırıkkale- Kırşehir D.765 kara yolundaki Tarım Kavşağında yola çıkan iki köpeğinin, otomobillerin çarpıştığı kazadan son anda kurtulması güvenlik kamerasına yansıdı. 24 Eylül günü İstiklal Caddesi'nde iki kişinin ağır yaralandığı diğer bir kazada, E.Z. idaresindeki 16 BAL 23 plakalı otomobilin İstiklal Caddesi'nde park halinde duran otomobile ardından da iş yerine çarparak durabildiği kaza anı güvenlik kamerasında saniye saniye görüntülendi. Kavşaktan dönen taksinin motosiklete çarptığı kazada güvenlik kamerasınca kaydedildi. Yahşihan Mezarlık Kavşağındaki kazada ise kontrolden çıkan otomobilin şarampole devrildiği yer alıyor.

Kırıkkale\'de Köpeklerin Kazadan Son Anda Kurtulduğu Anlar Güvenlik Kamerasında
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kırıkkale'de Köpeklerin Kazadan Son Anda Kurtulduğu Anlar Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement