Meclis'te Kadın Vekiller Tartıştı - Son Dakika
Güncel

Meclis'te Kadın Vekiller Tartıştı

Meclis\'te Kadın Vekiller Tartıştı

Meclis'teki bütçe görüşmelerinde AK Partili İncekara ile CHP'li Akagün Yılmaz tartıştı.

15.12.2012 12:18  Güncelleme: 09:58

Meclis Genel Kurulu'nda bütçe görüşmelerinde AK Parti İstanbul Milletvekili Halide İncekara ile CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz tartıştı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'a, "Arkadaşlar hanımların arasına girmeyelim" esprisini yaptı.

ANKARA karşılıklı bir anlaşma yapmışlar. Demişler ki kadınların arasındaki tartışmaya biz gruplar dahil olmayalım. Ama televizyondan izlediğiniz zaman Dilek Hanım ile Halide Hanım arasındaki tartışmada sanki CHP grubu, grup başkanvekili görevini yapmıyormuş gibi" diye konuştu.

-"BEN DE AYNI DUYGULARLA KARIŞMAK İSTEMEDİM AMA"-

Mehmet Sağlam da, "Öyle bir şey olmadı fakat ben de aynı duygularla karışmak istemedim ama beni ikaz etti hanımefendinin birisi çare yoktu" diye ekledi.

Yılmaz da, "Milletvekili olmamız ön plana çıkartılmalı. Bu Meclis'te geçen gün aynen Bülent Arınç'ın yaptığı gibi de kadınları birey ve insan olarak görmemek gibi bir yaklaşım biçimi var, ben bunu kabul etmiyorum" diyerek tepki gösterdi.

-"ARKADAŞLAR HANIMLARIN ARASINA GİRMEYELİM"-

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal da, "Genel Kurul son derece pozitif, esprili bir şekilde başladı. Gece geç saatlere kadar çalışacağız. İncekara Hanımefendi, Sayın Dilek Yılmaz Hanımefendi söz attığında Haydar Bey de espri yaptı dedi ki "arkadaşlar hanımların arasına girmeyelim' esprisi yapıldı, bizde güldük, bu espriden bir toplumsal cinsiyet sorunu çıkarmak herhalde böyle bir şey olmaz diye düşünüyorum" dedi. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Meclis'te Kadın Vekiller Tartıştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement