MHP 55 adayını daha duyurdu - Son Dakika
Güncel

MHP 55 adayını daha duyurdu

MHP 55 adayını daha duyurdu

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri için 55 belediye başkan adayını daha açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz'ın yaptığı yazılı açıklamaya göre, partinin yetkili kurullarının değerlendirmeleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş oldu. MHP ayrıca Bilecik'in Söğüt, Yozgat'ın Aydıncık, Çandır, Çayıralan, Kadışehri, Sarıkaya, Yenifakılı, Düzce'nin Yığılca ilçesi belediye başkan adayları ile Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Karaman, Kırıkkale, Karabük ve Kırşehir'e bağlı 46 belde belediye başkan adayını da belirledi.

31.01.2024 13:53  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP, yerel seçimlere sayılı günler kala 55 belediye başkan adayını daha açıkladı. MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada adayların partinin yetkili kurullarının değerlendirmeleri ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin onayıyla belirlendiğini bildirdi.

MHP'DE 9 İLÇE 46 BELDE ADAYI BELLİ OLDU

MHP'de Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkan Adayı Ahmet Keleş olurken Bilecik'in Söğüt, Yozgat'ın Aydıncık, Çandır, Çayıralan, Kadışehri, Sarıkaya, Yenifakılı, Düzce'nin Yığılca ilçesi belediye başkan adayları ile Düzce, Edirne, Elazığ, Erzincan, Giresun, Gümüşhane, Iğdır, Karaman, Kırıkkale, Karabük ve Kırşehir'e bağlı 46 belde belediye başkan adayı da belirlendi. MHP'nin açıklanan 55 belediye başkan adayı listesi şu şekilde:

MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Serkan Basar: türkiye vaar olduğu sürece ülke ve millet yararına hiç bir faydası olmamış kişidir 34 21 Yanıtla
  • Azat Deniz: Maho olmuş 21 8 Yanıtla

Advertisement