Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu

Kocaeli Emniyeti'nin Yaptığı Eş Zamanlı Operasyonda 22 Kişi Gözaltına Alındı.

16.09.2010 13:40  Güncelleme: 14:06

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube ekiplerinin (torbacı) olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik yaptığı eş zamanlı operasyonda 22 kişi gözaltına alındı. Yakalanan zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 146 kilo esrar ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Şube Ekiplerinin 13 aydır yaptığı çalışma sonucunda başta Kocaeli olmak üzere İstanbul, Van, Bitlis, Malatya, Hakkari ve Elazığ illerinde sokak aralarında esrar satan, üreten ve nakliyesini yapan çeteye yönelik yaptığı operasyonda 22 kişi yakalandı. Zanlıların ev, işyerinde yapılan aramalarda 146 kilo esrar ve iki adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan ve hepsinin birden fazla sabıkası olduğu tespit edilen ve Erol Şahin, Orhan Yargı, Ömer Uçar, Sedat Akıncı, Mevlüt Tunç, Kenan Taş ve kardeşi Sulhettin Taş çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

D-100 KARAYOLUNDA KOVALAMACA

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri Van'dan yola çıkan ve İzmit'te dağıtımının yapılacağı esrar yüklü bir aracı D-100 Karayolu'nda takibe aldı. Polis ekip otolarıyla esrar yüklü araç arasında yaşanan kovalamaca sonrasında aracın önü kesilerek esrar satıcıları suçüstü yakalandı. Operasyonun devamında yakalanan ve çetenin liderliğini yaptığı öğrenilen Alattin Örkmez (38) ile birlikte İbrahim Atlı (46) Hasan Yıldırım (44), Mürsel Ayvaz (35), K.Emre Gürel (26), Hakan Varnalı (38), İsmail Çaça (38), Ertan Aydır (39), Ferit Arslanoğlu (62) İzmit'te gözaltına alınırken eş zamanlı diğer illerde yapılan operasyonlarda da (A.T), (F.F), (A.G), (Ü.K),( M.D), (E.Ö) gözaltına alınarak mahkemeye sevk edildi.

ea(mb),16.09.2010

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nefes Kesen Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement